Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Δράση Αλληλεγγύης της Φυλής των Φίλων για τους Μικρούς Μαθητές

Στον Πολυχώρο «Χυτήριο»
13-14-15-16 Σεπτεμβρίου: συγκέντρωση σχολικών ειδών

Η Φυλή των Φίλων, με σκοπό να καλωσορίσει, να ενισχύσει και να ενθαρρύνει τους μικρούς μαθητές στην έναρξη της σχολικής χρονιάς τους, συντονίζει Δράση Αλληλεγγύης προσφέροντάς τους σχολικά είδη.
Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, θα γίνει την Παρασκευή 13, Σάββατο 14, Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013, και ώρες 6μμ-8:30μμ, στον Πολυχώρο ΧΥΤΗΡΙΟ, Ιερά Οδός 44, Γκάζι.
Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνουμε, περιλαμβάνουν:
Τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, φωτοτυπικό χαρτί, κασετίνες, σχολικές σάκες (μεταχειρισμένες σε καλή κατάσταση).
Τα σχολικά είδη θα διατεθούν στο 87ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Κεραμεικού και το Νηπιαγωγείο του, και στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία Γκράβας και Κυψέλης.
Καλούμε όλη την κοινωνία να συμμετέχει !
Κανένας ΜΟΝΟΣ του στην κρίση !
Η δράση αλληλεγγύης της Φυλής των Φίλων υποστηρίζεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 Στο Κόκκινο.

Ευχαριστούμε το ΧΥΤΗΡΙΟ για την ευγενική διάθεση του χώρου του.

——————————-
Η Φυλή των Φίλων

H παρέα δημιουργήθηκε από την ραδιοφωνική εκπομπή στον ΔΙΕΣΗ η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ.  Μεγάλωσε αλλά δεν έχασε τον προσανατολισμό της από την ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στη ΝΕΤ.  Σήμερα εκπέμπει στο Κόκκινο 105,5 fm.  Εκτός από τις κουβέντες στο group του facebook, δημιουργούνται εκδηλώσεις, συζητήσεις, πηγαίνουμε παρέα στο θέατρο, σε παρουσιάσεις βιβλίων, σε συναυλίες.  Ανοίγονται θέματα και εντός και εκτός facebook. Μας αρέσει περισσότερο εκτός. Στις φυλές των εμπόρων, των συμφερόντων, των αδιάφορων ,των απάνθρωπων ,των πράσινων των μπλε των κίτρινων και των κενών λόγων είπαμε να έχουμε την δική μας φυλή των φίλων.  Γιατί οι φίλοι μπορούν να ακούνε, εκτός από το να μιλάνε.  Βρεθήκαμε ξανά στις 12 Σεπτέμβρη 2012 στον Πολιτιστικό όμιλο ΕΥΜΑΡΟΣ…και μας άρεσε που υπάρχουμε…χωρίς να είμαστε Σύλλογος, ΜΚΟ, Οργάνωση, φράξια, αλλά ΠΑΡΕΑ. Μια ανοικτή παρέα που θέλει να μοιράζεται σκέψεις και όνειρα αλλά και να το γλεντάει.

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Copied!