Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Δωρεάν αξιολογήσεις λόγου και ομιλίας για παιδιά των παιδικών σταθμών και ενήλικες

logotherapeia-post

Το Τμήμα Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ανακοινώνει τη διεξαγωγή αξιολογήσεων  λόγου και ομιλίας σε παιδιά και ενήλικες για τον μήνα Μάϊο. Οι αξιολογήσεις διεξάγονται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αμαρουσίου από φοιτητές του Προγράμματος Λογοθεραπείας, υπό την εποπτεία έμπειρων Καθηγητών λογοθεραπείας.
Οι αξιολογήσεις παρέχονται δωρεάν σε όλους, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του κλινικού προγράμματος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Σε όσα από τα άτομα που θα αξιολογηθούν διαγνωσθεί κάποια διαταραχή λόγου ή/και ομιλίας, θα δρομολογηθεί η ένταξή τους στο πρόγραμμα των Εργαστηρίων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, στα οποία παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες λογοθεραπείας από τελειόφοιτους, υπό την εποπτεία έμπειρων καθηγητών λογοθεραπείας στο πλαίσιο του προγράμματος κλινικής πρακτικής, εφόσον το επιθυμούν.
Να επισημανθεί ότι οι αξιολογήσεις παιδιών, αφορούν μόνο σε παιδιά μεγαλύτερα των 4 ετών στα οποία έχει παρατηρηθεί κάποια δυσκολία στο λόγο (π.χ. επικοινωνιακές δεξιότητες, λεξιλόγιο, γραμματική, σύνταξη) ή την ομιλία (π.χ. άρθρωση, ρυθμός ομιλίας). Επιπλέον, απευθύνεται κάλεσμα σε ενήλικες, ανεξαρτήτως ηλικίας, που πάσχουν από άνοια, νευρολογικές παθήσεις (Alzheimer’s, Parkinson κ.ά.), δυσαρθρία ή έχουν υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια και είναι σε θέση να προσέλθουν στους χώρους του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Ανθή Χαϊδά, Υπεύθυνη του Προγράμματος Κλινικής Πρακτικής του Τομέα Λογοθεραπείας (τηλ. 210-6199891).
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Λογοθεραπεία που προσφέρθηκε στην Ελλάδα και το μόνο με ιστορία μεγαλύτερη των 15 ετών στην ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση.

_MG_5395low

_MG_5278low

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!