Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ! Summer Contest από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και τον ταξιδιωτικό οργανισμό AirMaritime

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό AirMaritime, διοργανώνουν μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό με δώρο ένα 7ήμερο διακοπών στη Μύκονο.
Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό καλούνται να κάνουν LIKE στο facebook page του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης http://www.facebook.com/iekxinithessaloniki και να αναρτήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή φωτογραφία στην εφαρμογή του διαγωνισμού http://woobox.com/ge2wfu.  Ο χρήστης με τη φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα LIKE θα κερδίσει ονειρεμένες διακοπές στη Μύκονο, στο πανέμορφο νησί των ανέμων.
Συγκεκριμένα, ο τυχερός του διαγωνισμού θα κερδίσει 6 διανυκτερεύσεις, στο Agrari Beach (α’ κατηγορίας, http://agraribeach.gr/), σε μία από τις ωραιότερες παραλίες του Αιγαίου, το καταγάλανο Αγράρι της  Μυκόνου.
Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους του διαγωνισμού, επισκεφθείτε το facebook page των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης http://www.facebook.com/iekxinithessaloniki.
Επικοινωνία: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, [email protected], http://www.xinis.edu.gr/
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!