Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δωρεάν Εξατομικευμένη Καθοδήγηση για Ανάπτυξη και Υλοποίηση Επιχειρηματικών Ιδεών στους Εκπαιδευόμενους του E-Learning του ΕΚΠΑ.

 

banner_300x250px

Το ELearning του Πανεπιστημίου Αθηνών ανταποκρινόμενο στις αυξανόμενες ανάγκες της κοινωνίας για Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξηπροσφέρει από τον τρέχοντα εκπαιδευτικό κύκλο (35) στους εκπαιδευόμενούς του, Δωρεάν Υπηρεσίες Εξατομικευμένης Επιχειρηματικής Καθοδήγησης (startupmentoring) στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την εταιρεία ProjectYou.

 

Στόχος της ενέργειας είναι η εξατομικευμένη καθοδήγηση (mentoring) των εκπαιδευόμενων, σε επίπεδο υποστήριξης για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους ιδεών. Οι συμμετέχοντες στη δράση μπορεί να έχουν μία επιχειρηματική ιδέα σε οποιοδήποτε στάδιο ωριμότητας (αρχικό ή προχωρημένο στάδιο υλοποίησης).

 
 

Η καθοδήγηση θα παρέχεται υπό μορφή σειράς συναντήσεων με έμπειρους μέντορες επιχειρηματικότητας είτε ένας-προς-έναν είτε με ομαδικές συναντήσεις σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι συναντήσεις μπορούν να γίνονται είτε δια ζώσηςείτε μέσω διαδραστικής τηλεδιάσκεψης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων που κατοικούν εκτός Αθηνών.

 
 

Ενδεικτικά θέματα που θα συζητηθούν είναι:

 

Ανάπτυξη δημιουργικής και καινοτομικής σκέψη – Αξιολόγηση επιχειρηματικής ιδέας – Ποια ανάγκη/κενό της αγοράς καλύπτει το προϊόν/υπηρεσία μας – Αγορά-στόχος – Βασικές αρχές marketing – Πηγές χρηματοδότησης – Νομικές μορφές επιχειρήσεων

 
 

Συνολικά, κάθε συμμετέχοντας θα λάβει 7 ώρες επιχειρηματικής καθοδήγησης (startup mentoring) και Bεβαίωση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Mentoring. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν σε όσους πραγματοποιήσουν εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα elearning του τρέχοντος εκπαιδευτικού κύκλου (35).

 
 

Το ELearning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) δραστηριοποιείται από το 2001 και παρέχει εξ αποστάσεως προγράμματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών κατευθύνσεων (Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικά, Marketing, Λογιστική, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Πληροφορική, Τουριστικά, Περιβάλλον , Παιδαγωγικά, Ειδική Αγωγή, Υγεία, Ψυχολογία κ.α).

 

Για να πληροφορηθείτε για τα προσφερόμενα elearning προγράμματα την τρέχουσα περίοδο και να υποβάλλετε την αίτησή σας πατήστε εδώ

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!