Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δωρεάν Προβολή Μαδαγασκάρη 3 για τους φίλους του pamebolta.gr

Το www.pamebolta.gr σε συνεργασία με το Σινέ Παράδεισος έδωσαν την ευκαιρία σε 300 παιδιά και γονείς να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ το Σάββατο 20 Οκτωβρίου την προβολή του αγαπημένου έργου των παιδιών ΜΑΓΑΔΑΣΚΑΡΗ 3: Οιφυγάδες της Ευρώπης.
Μετά την προβολή τα παιδιά ενθουσιασμένα καλωσόρισαν την μασκότ του pamebolta.gr, τον Πέπε τη Μαϊμού και αφού φωτογραφήθηκαν και έπαιξαν μαζί του, ζωγράφισαν όλοι μαζί στιγμιότυπα από την ταινία που τους άρεσαν περισσότερο.
Κατόπιν, ανέβηκαν όλοι στην αίθουσα του Θερινού κινηματογράφου, όπου έχει δημιουργηθεί παιδότοπος με φουσκωτά παιχνίδια, Bungee Trampoline και Αναρριχητικό πύργο.
Η εκδήλωση αυτή έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει το pamebolta.gr, στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, να παρέχει όλο και περισσότερους τρόπους για δωρεάν διασκέδαση των παιδιών.
Στο ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Ζάππα 4, Κορυδαλλός), στα πλαίσια του παιδικού φεστιβάλ που διοργανώνει και ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου, τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν για 32 Σαββατοκύριακα 400 προβολές των καλύτερων παιδικών ταινιών και 152 διαφορετικές ταινίες, 16 παραστάσεις θεάτρου Σκιών, 16 παραστάσεις Κουκλοθέατρου, 8 παραστάσεις θεάτρου… και πολλές μυστικές συναυλίες μόνο με 2 ευρώ!
Τα παιδιά έφυγαν αργά το απόγευμα γεμάτα χαρά και περιμένοντας την επόμενη εκδήλωση του pamebolta.gr και τα δωρεάν μαθήματα Ζωγραφικής /Μαθήματα Μαγειρικής ,Μαθήματα Μαγείας και Καραόκε που διοργανώνει το Σινέ Παράδεισος ( Ζάππα 4, Κορυδαλλός).

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!