Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δωρεάν Σεμινάριο – Believe in You: Πώς να ανακαλύψετε τα ταλέντα των παιδιών σας!

Δωρεάν Σεμινάριο - Believe in You: Πώς να ανακαλύψετε τα ταλέντα των παιδιών σας!

Ένα σεμινάριο με επίκεντρο τα παιδιά και συγκεκριμένα τα… ταλέντα τους και πώς να τα ανακαλύψουμε έγινε, αυτή τη φορά, η αφορμή για να συναντηθούμε με το Believe In You σε μία ακόμη δωρεάν δράση!
Τι είναι το ταλέντο; Με αυτή την ερώτηση άνοιξε το σεμινάριο η εισηγήτρια, κα Εύη Ξυραφά  σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια  Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι το ταλέντο είναι μόνο μία κλίση που σχετίζεται με τις τέχνες ή τον αθλητισμό! Στην πραγματικότητα, είπε, το ταλέντο μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το εντοπίσουμε γιατί, τελικά, κάθε παιδί έχει ταλέντα! Όσο για το γιατί πρέπει να ανακαλύψουμε τα ταλέντα; Πολύ απλά το ταλέντο είναι ένα προβάδισμα που, σε όποια ηλικία και αν βρισκόμαστε, πόσο μάλλον στην παιδική, μπορούμε να φτάσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας εάν χτίσουμε σε αυτό!
Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε γι’ άλλη μια φορά στο Public Συντάγματος και παρευρέθηκαν όχι μόνο μαμάδες και μπαμπάδες,  αλλά και πρόσφατα γιαγιάδες και παππούδες, εκπαιδευτικοί, παιδιά αλλά και… μεγαλύτερα παιδιά που δε σταμάτησαν να  αναζητούν το ταλέντο τους.
Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων.
Το flowmagazine.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βασίζεται στην ιδέα να προβάλλεται
μια θετική στάση ζωής. Το περιεχόμενό του είναι ποικίλης ύλης περιλαμβάνοντας τομείς όπως
Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής και Προσωπική Ανάπτυξη.
Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.flowmagazine.gr/article/view/ti_apokomisame_apo_to_seminario_pos_na_anakalypsete_ta_talenta_ton_paidion/category/personal_development
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Δωρεάν Σεμινάριο - Believe in You: Πώς να ανακαλύψετε τα ταλέντα των παιδιών σας!

Δωρεάν Σεμινάριο - Believe in You: Πώς να ανακαλύψετε τα ταλέντα των παιδιών σας!

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!