Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – Σπουδές στο εξωτερικό – Ποιο πτυχίο να διαλέξω;

Speak poster IELTS vs Toeic

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Σπουδές στο εξωτερικό-ποιο πτυχίο να διαλέξω;» διοργανώνει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 11:30, στην Αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ξένων Γλωσσών SPEAK (Τσιμισκή 80, 3ος όροφος).
Αντικείμενο του σεμιναρίου είναι οι σπουδές σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας ή σε αγγλόφωνα προγράμματα πανεπιστημίων άλλων χωρών, καθώς και οι πιστοποιήσεις στην Αγγλική γλώσσα που απαιτούνται για εγγραφή  στα πανεπιστήμια  αυτά.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση για τη δομή και τις απαιτήσεις των εξετάσεων για τα πτυχία IELTS & TOEFL, προτάσεις προετοιμασίας για επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις για IELTS και TOEFL, και οδηγίες για την σωστή μέθοδο αναζήτησης και επιλογής πανεπιστημίου στο εξωτερικό.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για σπουδές στο εξωτερικό.
Εισηγητές του σεμιναρίου είναι η Leonora Child (Educational Advisor, M.A in Applied Linguistics & TESOL), ο Jonathan Harnett (Language Instructor TEFL certification, Intercultural Communications, Spanish Language and Latin American History/Studies, English as a Second Language) και η Σοφία Γερμανού (Academic Director, British Council Certified Agent, ΜΒΑ in Educational Management, Διεύθυνση Σπουδών SPEAK).
Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών SPEAK (2310225717, [email protected]), ή να συμπληρώσουν την online φόρμα συμμετοχής.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!