Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

E-Learning Προγράμματα σε πάνω από 150 Αντικείμενα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

E-Learning Προγράμματα σε πάνω από 150 Αντικείμενα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) συνεχίζοντας την πορεία του στο χώρο της εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης για 14η συνεχή χρονιά, διαθέτει το νέο κύκλο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων με έναρξη μαθημάτων στις 29/9/2014 και στις 27/10/2014.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 150 Προγράμματα που κατηγοριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών κατευθύνσεων όπως Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικά, Επιχειρηματικότητα, Marketing, Λογιστική, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Πληροφορική, Τουριστικά, Περιβάλλον, Παιδαγωγικά, Ειδική Αγωγή, Υγεία, Φιλοσοφία, Πολιτισμός κ.α. Η επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί σε Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης. 
Το σύνολο όλων των διαθέσιμων Προγραμμάτων υπάρχει στην σελίδα http://elearn.elke.uoa.gr/news.html
Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ και απόφοιτοι Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία ή μη αναλόγως το πρόγραμμα. 
Οι εκπαιδευόμενοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα του τρέχοντος κύκλου θα έχουν ως πρόσθετη παροχή τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης ενός επιπλέον εκπαιδευτικού προγράμματος εκ των κάτωθι:

  • Eshop Development
  • Εκμάθηση Microsoft Access και Powerpoint 2010
  • Η Ελληνική Οικονομία και η Αγορά Εργασίας: 2014-2020
  • Διαχείριση Χωρισμού – Διαζυγίου Γονέων

Περίοδοι Έναρξης Μαθημάτων: 29/9/2014 & 27/10/2014

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Προγραμμάτων στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση : [email protected].
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!