Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εβδομάδα ανοιχτών εκδηλώσεων για τα Media στο Mediterranean College

Ένα απόλυτα καινοτόμο και εξειδικευμένο σεμινάριο για τη σωστή χρήση του ραδιοφωνικού λόγου και μια ενδιαφέρουσα ανοιχτή διάλεξη για την επίδραση των Social Media στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, είναι η αφορμή για την συνάντηση φοιτητών ΑΕΙ/ΤΕΙ/ Κολλεγίων από το χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και των ΜΜΕ, επαγγελματιών, επικοινωνιολόγων και Δημοσιογράφων, στο Lecture Hall του Mediterranean College.
Πρόκειται για τη διοργάνωση δυο ανοιχτών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του «Education Festival 2012», από  το Business School του Mediterranean College και τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Πιο αναλυτικά:  α) «Ο σωστός Ραδιοφωνικός Λόγος – Στοιχεία Ορθοφωνίας- Αγωγή Λόγου», Τετάρτη 4 Απριλίου, ώρα 18:00  και β) «Η επίδραση των Social Media στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης»,  Πέμπτη 5 Απριλίου, ώρα 18:00, που θα πραγματοποιηθούν στο Lecture Hall του Mediterranean College (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα).
Σκοπός των παραπάνω εκδηλώσεων, είναι η διεξοδική διερεύνηση των παραπάνω θεμάτων που προσφέρει στους συμμετέχοντες την εξαιρετική ευκαιρία να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, η αποτύπωση προβληματισμών και η σκιαγράφηση των νέων τάσεων.
Η συμμετοχή  για το ευρύτερο κοινό είναι δωρεάν. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις, θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.edufestival.gr προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να λάβουν  απαραίτητα το Free V.I.P. Pass Education Festival ή να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο Mediterranean College, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα, τηλ. 210 8899600.
Το Mediiterranean College στο web και στα Social Media:
URL: http://www.medcollege.edu.gr
Facebook: http://www.facebook.com/mediterraneancollege  Twitter: https://twitter.com/#!/medcollege1 YouTube: http://www.youtube.com/mediterraneancollege
Συντάκτης – Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: [email protected]
Για να δείτε το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!