Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Έχεις τη φύση στο χέρι σου 29 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2023 Εβδομάδα Δράσης και Ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΈχεις τη φύση στο χέρι σου 29 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2023 Εβδομάδα Δράσης και Ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον
Έχεις τη φύση στο χέρι σου
29 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2023
Εβδομάδα Δράσης και Ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον

 

Για μία ακόμα χρονιά, η Χ.Α.Ν.Θ. και το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνοντας μια σειρά από συμβολικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα διανεμηθούν λουλούδια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς σχολείων, στο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό νοσοκομείων της πόλης, σε πολίτες και σε εθελοντικούς φορείς, με την προτροπή να φυτέψουν το δικό τους φυτό στο σχολείο, στο σπίτι ή στον ιδιωτικό χώρο τους.

Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε τηλεδικτυακή δράση «έχεις τη φύση στο χέρι σου» και να στείλουν φωτογραφίες, video και stories με τα φυτά τους πριν ή αφού τα φυτέψουν, συμβάλλοντας στη διάδοση του μηνύματος #beatplasticpolution του Ο.Η.Ε. και στην καμπάνια του για την εξάλειψη της μόλυνσης του περιβάλλοντος από το πλαστικό.

Με ποιον τρόπο;

Και για να μην ξεχνιόμαστε, Don’t Forget, Conserve:

  • Κάνουμε μεταφύτευση από το πλαστικό γλαστράκι, στο έδαφος ή σε κεραμική γλάστρα.
  • Έπειτα, πλένουμε και ανακυκλώνουμε το πλαστικό γλαστράκι μας στους μπλε κάδους του Δήμου μας.

 

 

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος του «έχεις τη φύση στο χέρι σου» και να συμμετέχετε στις ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα μας βοηθήσουν να εξαπλώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα του Ο.Η.Ε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πρόγραμμα της δράσης πατήστε εδώ: https://ymca.gr/echis-ti-fysi-sto-cheri-sou-maios-iounios-2023-2/

 

Facebook Event: Έχεις τη Φύση στο χέρι σου

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες:
Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία, Τηλέφωνα: 231 600 1041, – 42, – 45 Email: [email protected]

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!