Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

EDUCATION AWARDS 2019 – Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τους 10 κορυφαίους της Εκπαίδευσης!

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τους 10 κορυφαίους της Εκπαίδευσης!

Η μεγάλη πρωτοβουλία του Mediterranean College που στόχο έχει να δημιουργήσει νέα πρότυπα στην Αριστεία, τις Διακρίσεις, την Πρωτοτυπία, και την Προσωπικότητα των νέων, μπαίνει στη δεύτερη και πιο σημαντική φάση της. Tην ψηφοφορία!

 

100 υποψήφιοι θα συναγωνιστούν σε 10 κατηγορίες Βραβείων μέσα από 75 ημέρες ψηφοφορίας, έχοντας 1 κοινό όραμα: Να αποτελέσουν τα 10 Νέα Πρότυπα στην Εκπαίδευση!

 

Η  online ψηφοφορία ξεκίνησε από την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 23.59.

 

Η διαδικασία για την ανάδειξη των 10 μεγάλων νικητών είναι απλή και καθορίζεται από την Κοινωνική Δικτύωση του κάθε υποψήφιου, ο οποίος μέσω των καναλιών στα social media που διαθέτει, προωθεί με τον καλύτερο τρόπο την υποψηφιότητά του και λαμβάνει τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία του.

 

Τα αναλυτικά προφίλ των υποψηφίων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των Βραβείων Εκπαίδευσης www.educationawards.gr (Ενότητα «Ψήφισε»), για τις ακόλουθες κατηγορίες:

 

Οι νικητές της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής των Βραβείων Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Caravel.

 

Εκτός από την τιμητική βράβευση, οι νικητές θα κερδίσουν μία πλήρη υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα σπουδών που θα διακριθούν από το Μediterranean College, καθώς επίσης και την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε κορυφαίες εταιρίες της ελληνικής αγοράς.

 

Μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες έχουν βραβεύσει του υποψήφιους των προηγούμενων διοργανώσεων Education Awards και έχουν προσφέρει ραντεβού εργασίας στους νικητές.

www.education-awards.gr

 

MEDITERRANEAN COLLEGE

ΑΘΗΝΑ: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εγνατία 2-4,  2310 287779 / 2310 547708

www.medcollege.edu.gr

 

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!