Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

EDUCATION AWARDS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ – ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ο Παναγιώτης Στακτόπουλος, σπουδαστής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης που απέσπασε το Βραβείο Τουρισμού

Η AIRFASTTICKETS έκλεισε «ραντεβού» με το νικητή Παναγιώτη Στακτόπουλο για το επαγγελματικό του μέλλον!

Η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του Τουρισμού, AIRFASTTICKETS, επιβράβευσε την προσπάθεια και τις επιδόσεις του νικητή της κατηγορίας TOURISM, Παναγιώτη Στακτόπουλου, σπουδαστή στον Τομέα Τουρισμού στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, κλείνοντας μαζί του «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας, στη λαμπερή τελετή απονομής των EDUCATION AWARDS στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, παρουσία ακαδημαϊκών, εκπροσώπων των media και διακεκριμένων επαγγελματιών της αγοράς.
«Καταρχήν συγχαρητήρια σε όσους βραβεύονται. Αυτό που θα μας διαφοροποιήσει όλους στη σημερινή ανταγωνιστικότητα είναι η ψυχή μας και το μυαλό μας», δήλωσε ο κ. Πάνος Ευαγγελάτος, Country Manager Greece της AIRFASTTICKETS, ο οποίος έκλεισε -on stage- «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας με το νικητή της κατηγορίας TOURISM στα EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Παναγιώτη Στακτόπουλο.
«Θα ήθελα να συγχαρώ τον όμιλο Ξυνή, επίσης να συγχαρώ όλους αυτούς που σήμερα θα βραβευτούν και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για το σύνθημα “Δημιουργούμε νέα πρότυπα”, που έχετε βάλει σε αυτήν την πολύ ωραία εκδήλωση, διότι η νέα γενιά έχει ανάγκη από  πρότυπα», υπογράμμισε ο κ. Φώτης Καρύδας, ιδιοκτήτης της εταιρείας touristorama.com, απονέμοντας το βραβείο στο νικητή.
Με το νεοσύστατο θεσμό των EDUCATION AWARDS, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δίνει την ευκαιρία στους νέους της χώρας μας να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μην αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, παρέχοντάς τους υποτροφία σπουδών σε οποιοδήποτε τομέα του ομίλου ΞΥΝΗ επιθυμούν, και μια συνέντευξη εργασίας με κορυφαίες εταιρείες.
Για περισσότερες πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, 2310552406, [email protected]
www.iekxini.edu.gr /www.medcollege.edu.gr /www.xinis.edu.gr
 
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

(από αριστερά) Οι κύριοι Φώτης Καρύδας, Ιδιοκτήτης Εταιρείας touristorama.com, Πάνος Ευαγγελάτος, Country Manager Greece Airfasttickets, Παναγιώτης Στακτόπουλος, ο σπουδαστής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης που απέσπασε το Βραβείο Τουρισμού, Σοφοκλής Ξυνής, Πρόεδρος Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Πολύμνια Παναγιωτοπούλου, Καθηγήτρια του τομέα Τουρισμού στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, την ώρα της βράβευσης

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!