Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

EDUCATION BUSINESS AWARDS 2016 ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ

dsc_0322

Δύο βραβεία για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στην τελετή απονομής των Education Business Awards 2016, του θεσμού που επιβραβεύει τις καλές πρακτικές στο χώρο της Εκπαίδευσης και διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τετάρτη 20 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με παρευρισκόμενους περισσότερους από διακόσιους εκπροσώπους ιδιωτικών και δημοσίων φορέων από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, ακαδημαϊκούς, δημοσιογράφους και επαγγελματίες από το χώρο της Εκπαίδευσης.
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων ήταν η κυρία Μαριέττα Γιαννάκου.
Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έλαβε τα εξής βραβεία:
– Πολιτική Οικονομικής Στήριξης
– Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες: Εγκαταστάσεις & Εκπαιδευτικό Υλικό
, για το πρώτο πανελλαδικά πρόγραμμα εκπαίδευσης ατόμων με αναπηρία όρασης, σε συνεργασία με τη γαλλική Κρατική Σχολή Τυφλών VALENTIN HAUΫ.
Τα δύο βραβεία παρέλαβαν ο Γενικός Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κ. Τσίμπης και ο Σύμβουλος Διoίκησης, κ. Ροδόπουλος!
Τα Education Business Awards επιβραβεύουν τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν, ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο της σοφίας, των γνώσεων, των δεξιοτήτων, των ταλέντων και των εμπνεύσεων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.
Κλείνουμε, με τα λόγια του Γενικού Διευθυντή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κ. Στέφανου Τσίμπη: «Το λογότυπο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει δύο πρόσωπα προφίλ. Το ένα απεικονίζει την ΑΚΜΗ και όλους τους συνεργάτες της, το άλλο, το πιο σημαντικό, απεικονίζει τον κάθε σπουδαστή προσωπικά, τον οποίο με όλες μας τις δυνάμεις, προσπαθούμε να στηρίξουμε. Μία έκφανση αυτής της στήριξης προς τους σπουδαστές μας, αποτελεί και η πολιτική οικονομικής στήριξης, όπου δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους σπουδαστές αλλά ιδιαίτερα σε αυτούς από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, να εκκινήσουν και να ολοκληρώσουν το όραμά τους κοντά στην ΑΚΜΗ, για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον».
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu

dsc_0615

20160420_213312

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!