Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Education Festival 2016 «Εκπαίδευση με αξία»

PR-FESTIVAL-EDUCATION-01

Το Education Festival 2016 αποτελεί ένα χάρτη πληροφόρησης και προσανατολισμού, για όλους όσοι ενδιαφέρονται ενεργά και αναζητούν εκπαίδευση με αξία.
Διοργανώνεται από το Skywalker.gr στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, Λ. Ανδρέα Συγγρού 103-105, Αθήνα,  το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 20.00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.
Σκοπός του Education Festival 2016 είναι η ανάδειξη της εκπαίδευσης που προσδίδει αξία στο άτομο και στην κοινωνία.
Πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές,  μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Γονείς, Άτομα που ενδιαφέρονται για τη Δια Βίου Μάθηση, Εκπαιδευτικοί, Σύμβουλοι, Coaches, Θεσμικοί Φορείς Εκπαίδευσης, Κολλέγια, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Οργανισμοί θα συναντηθούν σε μια γιορτή αφιερωμένη σε όλες τις διαστάσεις της εκπαίδευσης.
Το Education Festival 2016 προσφέρει πληροφορίες, γνώση, διασκέδαση και απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών που θέλουν να ενισχύσουν το εκπαιδευτικό τους προφίλ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπαιδευτικούς οργανισμούς, να πληροφορηθούν για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, να συμμετέχουν σε workshops, δρώμενα, διαγωνισμούς και παιχνίδια.
Συνοπτικά, ο χάρτης πληροφόρησης και προσανατολισμού του Education Festival 2016, περιλαμβάνει τέσσερεις βασικούς τομείς: τον Εκθεσιακό, τον Συνεδριακό, των Workshop και τον Ψυχαγωγικό.
Το Skywalker.gr, από τον Μάιο του 1999, είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα συνάντησης αναγκών εργασίας. Φιλοξενεί μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό θέσεων εξαρτημένης απασχόλησης και διατηρεί τον κοινωνικό προσανατολισμό του και την ελληνική του ταυτότητα.
Τον Μάρτιο του 2009, το Skywalker.gr  δημιούργησε και λειτουργεί μέχρι και σήμερα τον εκπαιδευτικό οδηγό Skywalker.education με πλούσιο και συνεχώς ενημερωμένο περιεχόμενο. Το Skywalker.education περιέχει εκπαιδευτικά προγράμματα, φορείς και νέα από τον χώρο της εκπαίδευσης. Απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για εκπαιδευτικά προγράμματα και τα αντίστοιχα ιδρύματα, για υποτροφίες ή προκηρύξεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων, και επιπλέον να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες για οποιοδήποτε δρώμενο ή πρόγραμμα που σκοπεύει στην απόκτηση επιπλέον γνώσης και επιμόρφωσης. Η ωρίμανση του οδηγού αυτού οδήγησε στο πρώτο Education Festival 2016 ως φυσικού χώρου συνάντησης όλων των παραγόντων της εκπαίδευσης.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://festival.edu.gr/
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 208, [email protected]
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!