Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΕΕΣ EVABEAUTY Studies – 2η φορά στην επιμέλεια makeup & hairstyling στη θεατρική παράσταση «17.37: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – LA BOCA» στο θέατρο BADMINTON

Οι Σπουδαστές Μακιγιάζ & Κομμωτικής του ΕΕΣ  EVABEAUTY Studies για 2η φορά στην επιμέλεια makeup & hairstyling στη θεατρική παράσταση «17.37: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – LA BOCA» στο θέατρο BADMINTON 
Ναι! Ήταν εκεί, γιατί για 2η φορά τους ζητήθηκε. Ως επαγγελματίες. Και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους: Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Μακιγιάζ & Κομμωτικής του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών EVABEAUTY Studies επιμελήθηκαν το makeup & hairstyling της πιο ξεχωριστής θεατρικής παράστασης «17.37: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – LA BOCA». Πρόκεται για την παράσταση που εγκαινίασε την 7η θεατρική σεζόν του Θεάτρου Badminton την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και που μετά από απαίτηση του κοινού επαναλήφθηκε.
Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Πέμης Ζούνη, οι σπουδαστές μεταμόρφωσαν ηθοποιούς και χορευτές σε φιγούρες μεταναστών που επιβιώνουν μέσα στις δυσκολίες της ζωής και που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο. Το τώρα, η δεκαετία του ‘30 και του ’70 αποτυπώθηκαν με μοναδικό τρόπο στο μακιγιάζ και στα μαλλιά και τόνισαν ακόμη περισσότερο τις μουσικές και τον χορό 2 πολιτισμών – του ελληνικού και του αργεντίνικου – που παντρεύονται με μοναδικό τρόπο.
Όπως ισχύει και για όλες τις ειδικότητες, η EVABEAUTY Studies έδωσε τη δυνατότητα στους σπουδαστές κομμωτικής & μακιγιάζ να αποκτήσουν εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες εργασίας,  να αποκτήσουν εμπειρία του τρόπου που πρέπει να δουλεύουν σε θεατρικές παραστάσεις, να γνωρίσουν τον κόσμο του θεάματος και να κλείσουν τις πρώτες τους δουλειές!
Το ΕΕΣ EVABEAUTY Studies ευχαριστεί:
-τους σπουδαστές της σχολής για τον επαγγελματισμό τους και την άριστη δουλειά τους.
Για την επιμέλεια του Makeup:
Στίνη Αναστασία, Ρεβίθη Άννα, Μαρούγκα Βιβή, Ζούπα Βιοσάννα, Σκουλά  Mαρία, Πάτσο Άννα, Νίνο Τεγκετασβίλη
Για την επιμέλεια του Hairstyling:
Τριανταφυλλίδου Αλεξάνδρα, Παυλοπούλου Ελένη, Τάτσιου Βαρβάρα, Ντίνου Σιμόνα, Σκουλά Μαρία
-τους εκπαιδευτές των ειδικοτήτων μακιγιάζ και κομμωτικήςγια την πολύτιμη υποστήριξη που προσέφεραν στους σπουδαστές.
τους διοργανωτές του Tangoacropolis και ειδικά τους  Έλενα & Louis Μέστρε που μας εμπιστεύτηκαν για ακόμη μία φορά την επιμέλεια του μακιγιάζ και των χτενισμάτων.
τους ηθοποιούς και χορευτές της παράστασης
την ηθοποιό και βοηθό σκηνοθέτη Πέλλα Μακροδημήτρη για την άριστη συνεργασία.
-την αναμφισβήτητα πολυτάλαντη Πέμη Ζούνη για την μοναδική σκηνοθεσία και ερμηνεία της, την αστείρευτη έμπνευση και προπάντων για την μοναδική εμπειρία να συνεργαστούμε.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!