Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εισαγωγική εξέταση για την 7η τάξη (Α΄Γυμνασίου) της Γερμανικής Σχολής Αθηνών

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η γραπτή εξέταση στη γερμανική γλώσσα (επίπεδο γλωσσομάθειας Α2+/Β1) για την εισαγωγή στην 7η τάξη (Α΄Γυμνασίου, προφίλ Ε) της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (σχολικό έτος 2016/17) θα διεξαχθεί το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016. Οι επιτυχόντες στη γραπτή εξέταση θα προσέλθουν και σε προφορική εξέταση στη γερμανική γλώσσα στις 9, 10, 16 ή 17 Απριλίου 2016.
Αιτήσεις για την συμμετοχή στις εξετάσεις γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015. Τα εξέταστρα ανέρχονται στο ποσό των 140 ευρώ.                              
Περισσότερες πληροφορίες για την εισαγωγική εξέταση τηλεφωνικά στο 2106199260-5 ή στο http://www.dsathen.gr/el/-/griechische-abteilung.
Η Γερμανική Σχολή Αθηνών είναι ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Αθήνα από το 1896 και συμπεριλαμβάνεται στα αρχαιότερα γερμανικά σχολεία του εξωτερικού. Υποστηρίζεται από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας με εκπαιδευτικό προσωπικό και με οικονομική επιχορήγηση. Τα ετήσια δίδακτρα ανέρχονται σε 5.008 ευρώ.
Απόφοιτοι ελληνικών Δημοτικών σχολείων εισάγονται μετά την επιτυχή συμμετοχή τους στην εισαγωγική εξέταση στο προφίλ Ε της 7ης τάξης. Εκπαιδευτικός στόχος είναι η απόκτηση του Γερμανικού Διεθνούς Απολυτηρίου (Deutsches Internationales Abitur – DIA) στο τέλος της 12ης τάξης (Γ΄Λυκείου), που επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Γερμανία και σε πολλές άλλες χώρες. Ταυτόχρονα οι μαθήτριες και οι μαθητές μας προετοιμάζονται εντατικά, εφόσον το επιθυμούν, και εντός του πρωινού σχολικού προγράμματος για την επιτυχή συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ώστε να καταστεί εφικτή η πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της Ελλάδος. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.dsathen.gr.
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!