Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εκδήλωση – Σεμινάριο Εξετάσεων στην Αραβική Γλώσσα

speak_afisa

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK σε συνεργασία με το Μορφωτικό Τμήμα της Αιγυπτιακής Πρεσβείας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση-σεμινάριο το Σάββατο 13 Μαΐου στις 11:00, με θέμα: «Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ALPT», στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κέντρου Ξένων Γλωσσών SPEAK (Τσιμισκή 80, 3ος όροφος).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί σεμινάριο που θα αφορά τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις στην Αραβική Γλώσσα, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη για την απόκτηση πτυχίου.

Εισηγητές στο σεμινάριο θα είναι: ο Dr Hussein Marie Mahmoud, Μορφωτικός Ακόλουθος της Αιγυπτιακής Πρεσβείας και ο Dr Hesham Hassan, καθηγητής Αραβικών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε καθηγητές της Αραβικής γλώσσας, καθώς και σε όσους διδάσκονται την Αραβική γλώσσα και θα συμμετέχουν στις εξετάσεις, ή επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τη διδασκαλία της Αραβικής γλώσσας και τις προϋποθέσεις να αποκτήσουν το πτυχίο ALPT.

Είσοδος ελεύθερη.

* Οι εξετάσεις πιστοποίησης για την Αραβική γλώσσα θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK (Τσιμισκή 80) σε συνεργασία με το Μορφωτικό τμήμα της Αιγυπτιακής Πρεσβείας το Σάββατο 24 Ιουνίου.

Πληροφορίες:
ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SPEAK
ΤΣΙΜΙΣΚΗ 80, 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤEL/FAX: 2310225717
Email: [email protected]
www.speak.edu.gr
 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!