Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & EΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ-JOB-FESTIVAL 2015 6 – 8 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΤΕΧΝΟΠΟΛH ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & EΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ-JOB-FESTIVAL 2015 6 – 8 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΤΕΧΝΟΠΟΛH ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Tα πάντα για την εκπαίδευση και την εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Η Διεθνής Έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ γιορτάζοντας τα 17α γενέθλιά της, προσαρμόζει τη μορφή της στις ανάγκες των εκθετών και των επισκεπτών της και μεταφέρεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο κέντρο της Αθήνας από 6 έως 8 Μαρτίου 2015.
Η Έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ είναι κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Ευρώπη.
Ειδικά τα τελευταία χρόνια, που τα ποσοστά ανεργίας της χώρας ανέρχονται σε τόσο υψηλά επίπεδα, η έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και δυναμική, καθώς προσφέρει μία πλήρη ενημέρωση στα νέα παιδιά, που αναζητούν καλύτερες προοπτικές στην αγορά εργασίας. Παράλληλα παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα αναφορικά με τα Πανεπιστημιακά προγράμματα Ελλάδας και εξωτερικού σε επίπεδο προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και διά βίου μάθησης, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Ταυτόχρονα, αποτελεί τόπο συνάντησης πολυάριθμων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη συνεργασιών, αλλά και την επικοινωνία τους με ένα ευρύ κοινό με ενδιαφέρον για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση συμμετέχουν Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτικά ιδρύματα, Σχολές, Φορείς, Πρεσβείες, Εκδότες, Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για νέους, εταιρείες/προμηθευτές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Σωκράτους 3, 105 52 Αθήνα

Τηλ: 210 92 46 815 & 210 92 14 335 • Fax: 210 92 21 589

 e-mail: [email protected] • www.ekpaidefsi.gr

Η έκθεση πλαισιώνεται από το Σταδιοδρόμιο – Job Festival, ένα παράλληλο γεγονός που προσφέρει στους νέους μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν στην εργασία και το επιχειρήν. Έχει πλούσια θεματολογία, ομιλίες καταξιωμένων προσώπων του χώρου και παρέχει πολύτιμη ενημέρωση σε καίρια θέματα, όπως η εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι τάσεις της αγοράς, ο επαγγελματικός προσανατολισμός κ.α.
Η έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ τελεί, όπως κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Δήμου Αθηνών.
Η είσοδος στην έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ και στο ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ-JobFestival είναι δωρεάν.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!