Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Android Fundamentals από τη GDG και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Android Fundamentals από τη GDG και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ο τομέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη GDG Thessaloniki φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του το σεμινάριο “Greek Study Jams | Android Fundamentals”.
Η έναρξη έχει οριστεί στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και στις 24 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.  Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ,  ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν το δικό τους laptop. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 9 εβδομάδες.
Tο “Greek Study Jams | Android Fundamentals”, είναι μια δωρεάν σειρά μαθημάτων, που τρέχουν σε παγκόσμιο επίπεδο από τις κατά τόπους κοινότητες GDG. Το πρώτο jam session θα πραγματοποιηθεί  σε συνεργασία με το Udacity (www.udacity.com) και την υποστήριξη της Google. Τα μαθήματα αυτά θα καθοδηγηθούν από πιστοποιημένους Google Developer Group facilitators που θα συναντηθούν με τους μαθητές σε κάθε μάθημα επί 8 εβδομάδες δημιουργώντας τα study groups.
Αναλυτικές πληροφορίες για τις θεματικές ενότητες στο [link pros delta-iek]
Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθητές με τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρία στον προγραμματισμό με Java ή/και άλλες γλώσσες αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού (object-oriented programming language) όπως για παράδειγμα: C++, Objective C ή Python.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2108225983 για Αθήνα και 2310226318 για Θεσσαλονίκη.
Αιτήσεις Συμμετοχής στο: http://gdgthess.org/udacity-android-fundamentals/
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν:

  1. Επίσημη πιστοποίηση από το Udacity, αναλόγως την επίδοση τους κατά τη διάρκεια του course
  2. Επίσημη πιστοποίηση παρακολούθησης απο το GDG Thessaloniki
  3. Βραβεία για τα καλύτερα Final Projects
  4. Την κάρτα μέλους ΙΕΚ Delta Benefits Card
  5. Το official “Android Fundamentals Study Jams Thessaloniki” T-Shirt
  6. Την official “Android Fundamentals Study Jams Thessaloniki” κούπα καφέ

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!