Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Mediterranean College»

IMG_0028

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι φοιτητές της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Mediterranean College Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της εργαστηριακής πρακτικής και βιωματικής εκπαίδευσης.
Την Τετάρτη 3/6 οι πρωτοετής σπουδαστές του προγράμματος BSc (Hons) in Mechanical Engineering, University of Derby, του Mediterranean College, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρίας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison. Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για τη λειτουργία του σταθμού παραγωγής, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του σταθμού και να γνωρίσουν και συνομιλήσουν με το προσωπικό της Elpedison στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τα μέτρα ασφαλείας, τις διατάξεις που χρησιμοποιούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, τις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες, καθώς και για το προφίλ της εταιρίας και την πορεία της μέχρι τώρα.
Το Mediterranean College με σαφή προσανατολισμό στην ουσιαστική εκπαίδευση των φοιτητών και βασισμένο στο Βρετανικό Σύστημα εκπαίδευσης πραγματοποιεί συνεχώς παρόμοιες εκπαιδευτικές επισκέψεις σε συνεργαζόμενες και μη επειχειρήσεις.
Mediterranean College, Θεσσαλονίκη
Εγνατία 2-4
tel.: +30 2310 547708
fax: +30 2312 202620  / website: www.medcollege.edu.gr

IMG_0029

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!