Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Τομέα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στην Μασούτης Α.Ε.

iekxini

Την Πέμπτη 21 Μαϊου 2015, οι σπουδαστές του Τομέα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκπαιδευτικών επισκέψεων, θα βρεθούνε σε ένα από τα μεγαλύτερα data centers της Βορείου Ελλάδος, στην εταιρεία Μασούτης Α.Ε.
Εκεί θα τους υποδεχθεί ο κύριος Τορτοπίδης Σάββας, Διευθυντής Πληροφορικής της εταιρείας Μασούτης Α.Ε. για να ξεκινήσει η ξενάγηση και η ενημέρωση στους χώρους. Οι σπουδαστές θα δούνε από κοντά το στήσιμο των υπολογιστών, το σύνολο του απαραίτητου εξοπλισμού για τη συλλογή της data και την επεξεργασία της για το τελικό αποτέλεσμα.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες των σπουδαστών του για επιπρόσθετη εκπαίδευση, πέραν της ορισμένης ύλης, συνεχώς πραγματοποιεί εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις και φορείς, προκειμένου να τους παρέχει πρόσβαση στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις του χώρου τους.
 
Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
T. 2310-552406, U. www.iek-xini.edu.gr, @. [email protected]
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!