Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Επιτραπέζιο παιχνίδι …στο έδαφος του Μουσείου!» από το Τμήμα Παιδαγωγικών Θεσσαλονίκης

20160320_115940

Το Τμήμα Παιδαγωγικών και Ειδικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης σχεδίασε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Επιτραπέζιο παιχνίδι …στο έδαφος του Μουσείου!», το οποίο έλαβε χώρα στις 20 Μαρτίου 2016 στο πλαίσιο του Προγράμματος Δράσεων του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης για τον μήνα Μάρτιο.
Πρόκειται για ένα πρωτότυπο επιδαπέδιο παιχνίδι, που έχει σχεδιαστεί ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν τη μόνιμη έκθεση του Μουσείου μέσα από το μουσειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο ”Τα παιχνίδια ζωντανεύουν”. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να συμβάλει στην ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας στην ανακάλυψη κάθε γωνιάς και παιχνιδιού του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης με διαδραστικές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τις φοιτήτριες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, Δημοπούλου Χαρούλα και Δημοπούλου Θεοδώρα, με τη συνεργασία της εκπαιδευτικής ομάδας του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.
Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα στα Παιδαγωγικά και την Ειδική Αγωγή, καθώς και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA Special Educational Needs (MA SEN), σε συνεργασία με το δημόσιο Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of East London. Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr

20160320_112709


20160320_123817

20160320_113320

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!