Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ – Σεμινάριο – «Μνημεία, μουσειακά αντικείμενα και έργα πολιτιστικής κληρονομιάς Θεωρίες και τεχνικές διαχείρισης και διατήρησης»

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ - Σεμινάριο - «Μνημεία, μουσειακά αντικείμενα και έργα πολιτιστικής κληρονομιάς Θεωρίες και τεχνικές διαχείρισης και διατήρησης»

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εγγραφών για το σπονδυλωτό πρόγραμμα εξειδίκευσης εξ αποστάσεως ή/ και δια ζώσης:

«Μνημεία, μουσειακά αντικείμενα και έργα πολιτιστικής κληρονομιάς

Θεωρίες και τεχνικές διαχείρισης και διατήρησης»

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη διαχείριση του αρχαιολογικού υλικού. Φιλοδοξεί να καλύψει τόσο σε θεωρητικό όσο και στο αναγκαίο πρακτικό επίπεδο, τα κυριότερα υλικά κατασκευής με διεπιστημονική σκοπιά, δίνοντας έμφαση στη χρήση κλασικών, αλλά κυρίως των πιο σύγχρονων μεθόδων διάγνωσης, διατήρησης και διαχείρισής τους. Θα προσφέρει δε εκτεταμένη γνώση για άτομα χωρίς προηγούμενη εκπαίδευση στον τομέα, αλλά και μία πλήρη επιμόρφωση για επαγγελματίες του κλάδου, προσαρμοσμένη στις εξελίξεις των τελευταίων ετών στο επάγγελμά τους.
Οι προσφερόμενες θεματικές ενότητες για το 2015 είναι:
Δομικά Υλικά Αρχιτεκτονικών Μορφών
Ψηφιδωτό
Μέταλλα
Αρχαιολογικό Ξύλο
Αρχαιολογικά Οργανικά Υλικά
Αγιογραφίες- Φορητές Εικόνες
Τοιχογραφίες
Χαρτί- Βιβλίο
Γυαλί
Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής αριθμού ενοτήτων και σύνθεσης ατομικού προγράμματος. Κάθε ενότητα έχει διάρκεια 76 ωρών. Στις 36 ώρες διδασκαλίας, προστίθενται οι 40 ώρες που αντιστοιχούν στην εκπόνηση γραπτής εργασίας (1000 λέξεων).
Στους συμμετέχοντες  της κάθε ενότητας θα χορηγηθούν από το πιστοποιημένο κέντρο δια βίου μάθησης ΚΕΚ ΠΑΣΤΕΡ -με αναγνώριση σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ-
(α) Βεβαίωση Συμμετοχής
(β) Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης (για όσους εκπονήσουν τη γραπτή εργασία)
Οι συμμετέχοντες  που θα παρακολουθήσουν όλες τις ενότητες θα αποκτήσουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ διάρκειας 1000 ωρών.
Τα μαθήματα για το Εαρινό Εξάμηνο ξεκινούν στις 2/3/2015.
Μπορείτε να βρείτε κάθε απαραίτητη πληροφορία στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας, στην ιστοσελίδα http://kdvmconservationseminars.weebly.com/ καθώς και στη σελίδα μας στο facebook (Kdvm Seminars). Στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον επικοινωνία.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!