Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

EΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΙΕΚ ΑΚΜΗ – CREATIVE PHOTOGRAPHY 2015

photo1

Μια εικόνα….χίλιες λέξεις…!!
Κάθε φωτογραφία…. μια προσωπική ιστορία…!!!
Στο  Campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου   φιλοξενήθηκε την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά   η Έκθεση Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και δεκάδες ‘ΚΛΙΚ’ των σπουδαστών της Φωτογραφίας, είπαν μια προσωπική ιστορία με χιλιάδες λέξεις.
Αυτή άλλωστε  είναι και η φιλοσοφία της ειδικότητας  Φωτογραφίας και αυτή πρεσβεύουν όλοι οι καθηγητές – Φωτογράφοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που καθοδηγούν, στηρίζουν και εκπαιδεύουν αδιάκοπα τους σπουδαστές δείχνοντάς τους το δρόμο της δημιουργίας αλλά και του επαγγελματισμού!
Πορτρέτο, Μόδα, Σκοτεινός Θάλαμος, Still Life, Διαφημιστική και Βιομηχανική Φωτογραφία,  ήταν οι βασικές ενότητες της Εκθεσης.
Το αποτέλεσμα όπως σχολίασε και ο κος Στέφανος Πάσχος που εγκαινίασε την Έκθεση,  ήταν ιδιαίτερα  αξιόλογο και άκρως δημιουργικό!  Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Στέφανος Πάσχος,  απένειμε και τα Πιστοποιητικά παρακολούθησης από το Workshop «The Art of Photography by Stefanos Paschos» που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά  οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ  και να φωτογραφίσουν υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση  του κορυφαίου φωτογράφου  σε ένα workshop καλλιτεχνικής φωτογραφίας που έμεινε αξέχαστο!
Η Έκθεση Φωτογραφίας των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα παραμείνει σε λειτουργία έως  τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις της σχολής (Πατησίων 60) και σε ώρες λειτουργίας καθημερινά , 10.00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.

photo3

photo2

02

01

03

04

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!