Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ART & DESIGN ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

akmi_fbpost

Ο τομέας ART & DESIGN του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, διοργανώνει έκθεση στον Πολυχώρο Ρομάντσο.
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Τρίτη 31/5 – 2 /6
Εγκαίνια: Τρίτη 31/5 και ώρα 17.00 μμ
Η έκθεση αποτελείται από έργα των σπουδαστών Διακόσμησης, Σχεδιαστών Δομικών Έργων, Γραφιστικής και 3D Animation και το παρόν πρόκειται να δώσουν πολλοί γονείς και σπουδαστές τόσο στα εγκαίνια όσο και κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Το Ρομάντσο, το πρώην κτίριο γραφείων – τυπογραφείων του ομώνυμου εντύπου, βρίσκεται στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Αθήνας και αποτελεί ταυτόχρονα μια θερμοκοιτίδα πολιτισμού – με γραφεία νέων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο δημιουργικό χώρο και ένα πολιτιστικό κέντρο, ανοιχτό προς το κοινό, με καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.
Ένας εικαστικός χώρος που προβάλει τις τέχνες, τη σύγχρονη αισθητική και την pop-art τάση της εποχής μας και αναδεικνύει επί συναπτά έτη, τα έργα και τις ανησυχίες των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που αναμένεται για ακόμη μία χρονιά, να κλέψουν το χειροκρότημα!
ROMANTSO , Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
Σας περιμένουμε όλους!
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες : ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αθήνα, 201 82 24074
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!