Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εκθέτουν τα έργα τους οι σπουδαστές του Τομέα Εφαρμοσμένων και Καλλιτεχνικών σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

ART DESIGN XINIS 2016.cdr

Τις καλύτερες γραφιστικές δημιουργίες τους, τα πιο έξυπνα και εμπνευσμένα σκίτσα τους και γενικότερα τις ομορφότερες εμπνεύσεις τους, τις οποίες υλοποίησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους, θα παρουσιάσουν, και μάλιστα σε ρυθμούς πάρτι, οι σπουδαστές του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στην έκθεση Art & Design XINIS 2016.
Για ακόμη μια χρονιά οι καθηγητές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας διοργανώνουν το καλλιτεχνικό αυτό γεγονός, το οποίο περιμένουν  με αγωνία οι σπουδαστές, αφού οι δημιουργίες τους θα εκτεθούν και θα τεθούν στα κριτικά βλέμματα ανθρώπων που γνωρίζουν από γραφιστική τέχνη και θα λάβουν, όπως συμβαίνει πάντα, τα καλύτερα σχόλια.
Στην έκθεση Art & Design XINIS 2016, που υλοποιείται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων  βάσει του ακαδημαϊκού ημερολογίου, δε θα λάβουν μέρος μόνο οι σπουδαστές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, οι οποίοι θα κληθούν να εκθέσουν ένα μέρος του έργου τους από την έως τώρα πορεία τους στο χώρο, αλλά και οι απόφοιτοι, που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πτυχιακή τους εργασία, παρουσία των αγαπημένων φίλων και συγγενών τους. Ο ρόλος των καθηγητών τους φυσικά θα παίξει καταλυτικό ρόλο αφού αυτοί αποτελούν τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των ταλέντων και των ονείρων τους.
Στην καλλιτεχνική έκθεση θα συμμετέχουν και διάφοροι επαγγελματίες καλλιτέχνες από διάφορους κλάδους όπως αυτός της γραφιστικής, της αρχιτεκτονικής κ.ά.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο των εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στον 2ο όροφο, Βαλαωρίτου 9, την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 18.00.
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!