Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ελληνόφωνα Μεταπτυχιακά από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο – Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου 2016

masters-02

Το Μητροπολιτικό Κολέγιο ανακοινώνει την έναρξη νέων τμημάτων Φεβρουαρίου στα εξής ελληνόφωνα Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών:
 
►    Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή [MA Special Educational Needs]
►    Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων [MBA in International Business]
►    Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Προηγμένη Διαιτολογική Πρακτική [MSc Advanced Dietetic Practice]
►    Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία [MA Counselling & Psychotherapy]
►    Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας [MSc Business Psychology]
►    Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία [ΜSc Clinical and Community Psychology]
►    Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία [MSc Psychology]
►    Μεταπτυχιακό στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία [MSc Information Security and Computer Forensics]
 
τα οποία προσφέρονται σε συνεργασία με τα δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια University of East London και Queen Margaret University.
Τα εν λόγω μεταπτυχιακά προγράμματα οδηγούν σε αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας από το ΣΑΕΠ του Υπουργείου Παιδείας, απευθύνονται σε ευρεία γκάμα πτυχιούχων και επαγγελματιών και προσφέρονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις κορυφαίων προδιαγραφών με ένα ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα, ιδανικό για εργαζομένους, άτομα με αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις και κατοίκους εκτός Αθηνών – Θεσσαλονίκης.
Αποφασίστε τώρα το επόμενο βήμα στις σπουδές σας και επικοινωνήστε άμεσα με το Admissions Office του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 210 6199891 [Αθήνα κέντρο και Μαρούσι], 210 4121200 [Πειραιά] και 2310 241010 [Θεσσαλονίκη], προκειμένου να εξασφαλίσετε έγκαιρα την θέση σας, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες.
Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τις επαγγελματικές προοπτικές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων μπορείτε να βρείτε στο www.mitropolitiko.edu.gr.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!