Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Employability Fair2018 powered by Mediterranean College

Κορυφαίες εταιρίες & οργανισμοί αναζητούν προσωπικό!  

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 (10.30 π.μ.- 8μ.μ.)

DivaniCaravelHotel

Το Employability Fair2018 poweredbyMediterraneanCollegeαλλάζει χρόνο και χώρο διεξαγωγής και επιστρέφει ανανεωμένο για 6η συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ!Η διοργάνωση-θεσμός που έχει αναπτύξει το Mediterranean College,θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, από τις 10.30 π.μ. έως τις 8 μ.μ., στο DivaniCaravelHotel (Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2), με στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας.

Το Employability Fair 2018 poweredbyMediterraneanCollege έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα κορυφαία Job Fairs στην Ελλάδα, αφού την τελευταία 5ετία έχει προσελκύσει περισσότερες από 150 εταιρείες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 8.000 επισκεπτών από όλη τη χώρα και την κατάθεση 4.000 βιογραφικών.

Οι μεγαλύτερες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρίες και Οργανισμοί δίνουν ραντεβού φέτος στο DivaniCaravelHotel, με στόχο να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις πρόσληψης ή συλλογή βιογραφικών υποψηφίων για κάλυψη μελλοντικών θέσεων, καθώς επίσης και να αναζητήσουν φοιτητές για πρακτική άσκηση.

Στο πλαίσιο του κορυφαίου JobFair θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια και ομιλίες, με επίκαιρη θεματολογία από τους κλάδους του Τουρισμού, της Ψυχολογίας και του Management, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο CV CenterpoweredbyMANPOWERGROUP θα βοηθάει τους επισκέπτες να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό  βιογραφικό.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό και προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε το OfficialSite της διοργάνωσης:  www.mc-employability.gr

6ο Employability Fair powered by Mediterranean College

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 ( 10.30 π.μ.- 8μ.μ.)

DIVANI CARAVEL HOTEL

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!