Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εν πλω… για την ΕΠΙΤΥΧΙΑ οι σπουδαστές Ναυτιλιακών των ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά & Γλυφάδας

Εν πλω... για την ΕΠΙΤΥΧΙΑ οι σπουδαστές Ναυτιλιακών των ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά & Γλυφάδας
Εν πλω… για την ΕΠΙΤΥΧΙΑ οι σπουδαστές Ναυτιλιακών των ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά & Γλυφάδας

 

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΗΓΕΙΤΑΙ & ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ

 

Τριήμερη Εκπαιδευτική Κρουαζιέρα με το πλοίο Celestyal Olympia της κορυφαίας εταιρείας Celestyal Cruises διοργάνωσε ο Τομέας Ναυτιλιακών Σπουδών των ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά & Γλυφάδας, εξασφαλίζοντας ακόμα μία σημαντική ευκαιρία πρακτικής κατάρτισης για τους σπουδαστές του!

Στο πλαίσιο της πολεπίπεδης εκπαίδευσής τους που βασίζεται στην Ολιστική Παιδεία, οι σπουδαστές Ναυτιλιακών του μεγαλύτερου ΙΕΚ σε Γλυφάδα & Πειραιά είχαν τη δυνατότητα τόσο να συνομιλήσουν με εργαζόμενους του πλοίου και της εταιρείας για τα επαγγελματικά καθήκοντα των Στελεχών Ναυτιλίας, όσο και να ξεναγηθούν στη γέφυρα του πλοίου.

Παράλληλα, συνδύασαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, περνώντας ξέγνοιαστες φοιτητικές στιγμές στους σταθμούς που έκανε το Celestyal Olympia σε Μύκονο, Αρχαία Έφεσο, Πάτμο, Ηράκλειο και Σαντορίνη.

Κατέχοντας ηγετική θέση στα ναυτιλιακά επαγγέλματα, με πρωτιές και βραβεύσεις των σπουδαστών του, αλλά και με διακρίσεις τους κατά την πρακτική τους άσκηση σε ναυτιλιακές εταιρείες, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί τη μεγαλύτερη «δύναμη» στις Σπουδές Ναυτιλιακών!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ δημιουργεί περιζήτητους επαγγελματίες για έναν από τους πλέον

νευραλγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, παρέχοντας σπουδές υπεροχής στην ειδικότητα:

 

*Το  ΙΕΚ ΑΛΦΑ ευχαριστεί θερμά το πλήρωμα του Celestyal Olympia και γενικότερα τα στελέχη της Celestyal Cruises για τη θερμή φιλοξενία και τις αναλυτικές παρουσιάσεις της δουλειάς τους που αφορούν στην κρουαζιέρα.

 

INFO

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • iekalfa.gr

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!