Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«ΕΝ ΠΛΩ» ΣΤΟ… XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012!

«Εν πλω» στο… XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, με την εβδομάδα του Τομέα Ναυτιλιακών, μπαίνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, από την Τρίτη 5 Ιουνίου, με 10 δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα στη δυναμική της ελληνικής ναυτιλίας.
Η εβδομάδα του Τομέα Ναυτιλιακών του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, το οποίο διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, για 4η συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή ενδιαφερομένων, συμπεριλαμβάνει άκρως ενδιαφέροντα σεμινάρια, το περιεχόμενο των οποίων κινείται σε ένα ευρύ φάσμα του τομέα της ναυτιλίας ως δύναμης της ελληνικής οικονομίας, αλλά και αναφορικά με τη σχέση της με το περιβάλλον.
Μεταξύ των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, έναν από τους πλέον πρωτοπόρους και καταξιωμένους εκπαιδευτικούς φορείς στις σπουδές των Ναυτιλιακών, είναι τα εξής:
«Ναυτιλία: Η δύναμη της ελληνικής οικονομίας», «Περιβάλλον & Ναυτιλία», «Ανάπτυξη της πόλης μέσω λιμανιού», «Οικονομική απελευθέρωση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης», «Κοιτάσματα υδρογοναθράκων στην Κυπριακή ΑΟΖ».
Σε μια ζοφερή οικονομική περίοδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή πρωτοστατεί και αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα, με αυτή τη σειρά δωρεάν σεμιναρίων, πως τίθεται στην υπηρεσία της Παιδείας. Στο πλευρό των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, και ταυτόχρονα να προσθέσουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Όμιλος θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο site: www.edufestival.gr ή στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival
«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!
Για το πλήρες δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!