Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ένα Καλοκαιρινό Πάρτυ αφιερωμένο στις Ευχές, από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στη Θεσσαλονίκη!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (31 Μαΐου 2018) Το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η διεύθυνση του The Met Hotel διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ένα καλοκαιρινό πάρτυ φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το opening του Skybar, την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 20:00. Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού θα διασκεδάσουν απολαμβάνοντας τον Special Guest Dj Alexandro Christopoulo, o οποίος συμμετέχει αφιλοκερδώς στην διοργάνωση και θα στείλουν το πιο δυνατό μήνυμα χαράς, δύναμης και ελπίδας!

Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν στο MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση ευχών που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Κάθε ευχή λειτουργεί ως καταλύτης για ανανέωση δύναμης και ενθάρρυνσης, για κάθε παιδί και οικογένεια… και κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μιας ευχής, που βγαίνει αληθινή!  Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια μαγική βραδιά!

Για εισιτήρια και κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθυνθείτε:

στα γραφεία του Οργανισμού στην Θεσσαλονίκη T: 2310 523978,  στην EpiDirect, Λήδα Παπαδοπούλου  Τ: 2310 227225 και στο The Met Hotel T: 2310 017000.

Με την παρουσία σας θα πραγματοποιηθεί η ευχή ενός παιδιού που εσείς επιθυμείτε, μπαίνοντας στoυς παρακάτω συνδέσμους:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefUixUTfEUHiJ6qySC9ACjVMmjGboPsVWTfkfrpBW9qZ0x5g/viewform

https://makeawish.gr/summer-party-%CF%83%CF%84%CE%BF-opening-%CF%84%CE%BF%CF%85-sky-bar-%CF%83%CF%84%CE%BF-met-hotel # # #

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 1.950 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!