Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ενάρξεις Νέων Προγραμμάτων από το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ

Νέες Ενάρξεις για προγράμματα σπουδών ανακοινώνει το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Μέσα στο Νοέμβριο ο τομέας Ομορφιάς του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ θα πραγματοποιήσει εξειδικευμένα προγράμματα μακιγιάζ, εναλλακτικών θεραπειών και τατουάζ.

Συγκεκριμένα, στις 2 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί η έναρξη του προγράμματος Εναλλακτικών Θεραπειών, με διάρκεια 126 ώρες, που περιλαμβάνει τις ενότητες ρεφλεξολογία, αρωματοθεραπεία, shiatsu, χαλαρωτικό, μασάζ-αποκατάστασης, ανατομία-φυσιολογία.

Στις 3 Νοεμβρίου ξεκινά το πρόγραμμα εκμάθησης Τατουάζ-Δερματοστιξίας. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 102 ώρες, και περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εφαρμογή στις τεχνικές 3D, Tribal, Only Black, Black & Grey,Japanese, Modern Arts, Realism, Portraits.

Στις 7 Νοεμβρίου ξεκινά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Make Up Artist Specialist, με διάρκεια 150 ώρες, και το οποίο περιλαμβάνει Νυφικό Μακιγιάζ, Μακιγιάζ Θεάτρου, Μακιγιάζ Φωτογράφισης, Μακιγιάζ Μόδας.

Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε αποφοίτους Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου που επιθυμούν επαγγελματική κατάρτιση, καθώς και σε αποφοίτους ΙΕΚ, ΤΕΙ και εργαζόμενους για επαγγελματική εξειδίκευση.

Τα παραπάνω προγράμματα πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, με εισηγητές εξειδικευμένους επαγγελματίες. Το πτυχίο που παρέχει το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ είναι πλήρως αναγνωρισμένο από την αγορά εργασίας.

Πληροφορίες – Εγγραφές

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Βαλαωρίτου 9, τηλ. 2310552406

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!