Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ενάρξεις Νέων Προγραμμάτων του Τομέα Ομορφιάς ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα»

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα», μέλος τους Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ανακοινώνει τις νέες ενάρξεις σεμιναρίων επαγγελματικής εξειδίκευσης του Τομέα Ομορφιάς που θα πραγματοποιηθούν εντός Νοεμβρίου.
Στις 15 Νοεμβρίου, έχει προγραμματιστεί η έναρξη του προγράμματος Κομμωτικής, διάρκειας 100 ωρών, με ενότητες όπως πιστολάκι-λούσιμο, καλλιτεχνικά χτενίσματα, βαφές, κουρέματα, τεχνική tribal, και ανδρικό κούρεμα-ξύρισμα.
Στις 16 Νοεμβρίου, ξεκινά το πρωτοποριακό σεμινάριο του Μόνιμου Μακιγιάζ, συνολικής διάρκειας 25 ωρών. Οι διδακτέες ενότητες είναι η μορφολογία – ανατομία προσώπου, ενδείξεις – αντενδείξεις, χρωστικές ουσίες – θεωρία χρωμάτων, σχεδίαση φρυδιών, σχεδίαση eye-liner και σχεδίαση χειλιών (περίγραμμα – γέμισμα). Στις 18 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το  εξειδικευμένο πρόγραμμα Ποδολογίας 40 ωρών, που σκοπό έχει την εκπαίδευση των σπουδαστών σε θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων, παθήσεων και ασθενειών που επηρεάζουν τα κάτω άκρα.
Για τις 25 Νοεμβρίου, έχει προγραμματιστεί η έναρξη του προγράμματος μακιγιάζ, 150 ωρών, με ενότητες όπως το βασικό και νυφικό μακιγιάζ, το μακιγιάζ φωτογραφίας, κινηματογράφου, θεάτρου, τηλεόρασης, μόδας και το  επαγγελματικό μακιγιάζ.  Τέλος,  στις 30 Νοεμβρίου, ξεκινάει το σεμινάριο αποτρίχωσης του τομέα Αισθητικής Σώματος, διάρκειας 15 ωρών.
Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς, που επιθυμούν να καταρτιστούν σε νέες τεχνικές, σε φοιτητές και αποφοίτους ΤΕΙ/ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ/Λυκείων που επιθυμούν επιπλέον εξειδίκευση, καθώς και σε όσους επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον περιζήτητο χώρο της ομορφιάς.
Στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα», καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, πραγματοποιούνται πλήθος σεμιναρίων εξειδίκευσης στους τομείς ομορφιάς, εναλλακτικών θεραπειών, styling, διαιτολογίας, μαγειρικής, αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, παιδαγωγικών, διακόσμησης, δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις νέες τάσεις της αγορά.
Πληροφορίες – Εγγραφές
ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310552406, [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!