Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Έναρξη Νέων Ταχύρυθμων Εξειδικευμένων Σεμιναρίων ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΝΤΑΖ

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με 32 έτη επιτυχημένης πορείας και συνεπή προσανατολισμό στην ποιοτική εκπαίδευση, ανακοινώνει την έναρξη νέων ταχύρυθμων εξειδικευμένων σεμιναρίων Ψηφιακού Μονταζ, στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα σπουδών έχει συνολική διάρκεια 30 ώρες και περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Aναλυτικά, οι διδασκόμενες ενότητες είναι οι εξής:
–      Εισαγωγή στο Μοντάζ  (5 ώρες)
–      Πρακτική του Μοντάζ (25 ώρες)
Στόχος του προγράμματος, είναι η κατάρτιση των σπουδαστών στην ψηφιακή επεξεργασία οπτικοακουστικών δεδομένων, ώστε να αποκτήσουν γνώση και εξειδίκευση στην τέχνη του ψηφιακού μοντάζ και να είναι σε θέση ως απόφοιτοι, να επεξεργάζονται το οπτικό υλικό σε ένα ψηφιακό περιβάλλον.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές  και αποφοίτους εικονοληψίας, δημοσιογραφίας, σκηνοθεσίας (ψηφιακός κινηματογράφος), ηχοληψίας αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να μοντάρει επαγγελματικά το οπτικοακουστικό του υλικό.
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών αλλά και των πιο ενημερωμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών, κατανοώντας τις αλλαγές και τις νέες τάσεις που δημιουργούνται στην αγορά.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
KEAΣ ΞΥΝΗ – Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310552406, Εmail: [email protected]   Website: www.keasxini.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!