Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «100 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ» ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ NEW YORK LANGUAGES

nyl_ypotrofies

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών NEW YORK LANGUAGES, ανακοινώνει την ταυτόχρονη έναρξη της εφαρμογής του προγράμματος «100 Υποτροφιών».

Πρόκειται για την χορήγηση υποτροφιών σε 100 σπουδαστές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των διαθέσιμων γλωσσών και τμημάτων, όποιο πρόγραμμα σπουδών οι ίδιοι επιθυμούν. Οι νικητές των υποτροφιών θα επιβαρυνθούν μόνο με το κόστος εγγραφής του προγράμματος, που επέλεξαν, ενώ απαλλάσσονται από τα υπόλοιπα δίδακτρα όλης της χρονιάς.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα πρέπει αρχικά να κάνουν like στη σελίδα FB του Κέντρου Ξένων Γλωσσών NEW YORK LANGUAGES, στη συνέχεια να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών www.newyorklanguages.gr, να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα με τα στοιχεία τους και το τμήμα της επιλογής τους, και αφού διαβάσουν τους όρους συμμετοχής, να την υποβάλουν ηλεκτρονικά.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και της επεξεργασίας όλων των αιτήσεων. Οι νικητές θα ενημερωθούν από το NEW YORK LANGUAGES προσωπικά.

Στοιχεία επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών:

NEW YORK LANGUAGES

Εγνατίας 138 & Π. Π. Γερμανού

Τηλ: 2310 889879

Fax: 2310 835211

Email: [email protected]

URL: www.newyorklanguages.gr

NYL-FRONT

NYL-back

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!