Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Ενέργεια ενημέρωσης για τον ιό του HIV από το Τμήμα Τουρισμού και το Κέντρο Ζωής

amcpositive-post

Το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ένωσε τις δυνάμεις του με τη μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ, διοργανώνοντας προωθητική ενέργεια στα πλαίσια ενημερωτικής καμπάνιας για τον ιό HIV, μια γιορτή ενημέρωσης του κοινού που υμνεί τη ζωή και καταργεί κάθε είδους ρατσισμού.
Η όλη δράση διοργανώθηκε από τους ίδιους τους φοιτητές στα πλαίσια του μαθήματος “Event Management” του προγράμματος σπουδών τους BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management.
Στα πλαίσια της ενέργειας, οι φοιτητές του Τμήματος κάλεσαν το κοινό να συμμετάσχει σε διαδικτυακή έκθεση selfie φωτογραφίας, συμπληρώνοντας με σχόλιο τη φράση «Αν ήμουν θετικός/η στον HIV, θα…». Η ενέργεια ολοκληρώθηκε με ανοιχτή για το κοινό ενημερωτική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαϊου 2016 στο κεντρικό αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Campus Αμαρουσίου και περιλάμβανε ομιλία από ειδικούς του Κέντρου Ζωής, stand up comedy και beatboxing act, καθώς και έκθεση με τις καλύτερες φωτογραφίες του κοινού.
Δείτε το video της καμπάνιας στο https://www.youtube.com/watch?v=9jRB64n4XFg
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!