Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Entrepreneurship Education, Workshop on “Business Innovation”

 
 
business-innovation-workshop-gia-sites
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(BUSINESS SCHOOL)
Εκδήλωση με θέμα: Entrepreneurship Education, Workshop on “Business Innovation”
 Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016
Mediterranean College-Lecture Hall (14:00-17:00)
 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
Η παρακολούθηση του workshop προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ  ή καλέστε στο 210 8899600.
 
ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
 
H Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων (BUSINESS SCHOOL) του Mediterranean College σε συνεργασία με τη Δ/νση Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων – StartUpGreece, Γ. Βιομηχανίας, τη Δ/νση Τεχνολογικής Πληροφόρησης (ΤΤΠΔΚ) του Οργανισμού  Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: Entrepreneurship Education, Workshop on “Business Innovation”.
To Workshop τελεί υπό την Αιγίδα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μ.Μ.Ε. και θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 (14:00-17:00) στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Lecture Hall).
Η εκδήλωση χωρίζεται σε δύο ενότητες με τους παρακάτω εισηγητές:
Ενότητες-Εισηγητές:
14:00-14:50: Διανοητική Ιδιοκτησία – Προστασία των Εφευρέσεων, Τεχνολογική Πληροφόρηση & Εspacenet,  Εργαλεία Διαχείρισης Διανοητικής Ιδιοκτησίας.
Ομιλήτρια:

  • Δρ. Π. Γκαγκανάτσου, Προϊσταμένη Τμήματος Τεχνολογικής Πληροφόρησης & Διάδοσης της Καινοτομίας, Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ)

15:00-15:50:  Ανταπόκριση της Δημόσιας Διοίκησης στις ανάγκες του νέου επιχειρηματία: H πρωτοβουλία StartUpGreece.
Ομιλητές:

  • Ε. Βασιλικού, Προϊσταμένη Δ/νσης Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας
  • Ι. Πλεμμένος, Υπάλληλος Δ/νσης Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας

15.50-17.00:  Q&A Session
Κατά τη διάρκεια του workshop θα δοθούν πληροφορίες για το νομικό πλαίσιο που διέπει την ιδιοκτησία πνευματικής περιουσίας σε σύνδεση με τις νεοφυείς επιχειρήσεις και πώς αυτή επηρεάζει τη βιωσιμότητά τους. Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση από το Startup Greece, της προσπάθειας που γίνεται από το κράτος για την  ανάπτυξη και στήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων στη χώρα, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Mediterranean College αλλά και άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σε επαγγελματίες καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα πνευματικά δικαιώματα στις νεοφυείς επιχειρήσεις καθώς και την κρατική προσπάθεια για τη στήριξή τους.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό (ΔΩΡΕΑΝ) και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Η παρακολούθηση του workshop προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 210 8899600.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College είναι από τις πρώτες, που ιδρύθηκαν για σπουδές management και διοίκησης επιχειρήσεων στην Ελλάδα, προσφέροντας σύγχρονη εκπαίδευση σε όλους τους βασικούς άξονες του Marketing, της Οικονομίας και Διοίκησης.
Σε συνεργασία με το TOP50 Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, το Mediterranean College προσφέρει αναγνωρισμένα και πρόσφατα ανανεωμένα Bachelors & Masters, ισοδύναμα επαγγελματικά με εκείνα των δημοσίων ΑΕΙ και πιστοποιημένα από κορυφαίους επαγγελματικούς φορείς (CMI, CIM, κ.α.).
Η εκπαιδευτική διαδικασία ενισχύεται μέσα από διαλέξεις καθηγητών αλλά και guest στελεχών της αγοράς, σεμινάρια επίλυσης ασκήσεων και ανάλυσης, case studies, εργαστηριακά μαθήματα, video προβολές, business games, tutorials και ανεξάρτητη μάθηση.
 
Mediterranean College
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4,  ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr,   [email protected]

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!