Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ – Νέα σεμινάρια πολλαπλών θεμάτων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ - Νέα σεμινάρια πολλαπλών θεμάτων

 1. Oι εργασιακές αλλαγές με το Ν.4225/ 7.1.2014 & τους λοιπούς εργασιακούς νόμους και η σύννομη διαχείρισή τους.
  Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.
 2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕΕ
  Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.
 3. ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΣΔΙΤ) ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ 
  Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.
 4. Νομοθεσία Δημοσίων  Έργων  ( Ανάθεση και Εκτέλεση )  (Ν. 3669/2008 , μετά τους νόμους  Ν.4070/2012, 4146/2013 και 4155/2013)
  Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.
 5. Αυξομειώσεις Εργασιών-Νέες Εργασίες (Α.Π.Ε.), Ανάλωση Επί έλλατον και Πρωτοκ. Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών (Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.), Επείγουσες Πρόσθετες Εργασίες, Συμπληρωματικές Συμβάσεις.Επιμετρήσεις- Πρωτόκολλα Παραλαβής Αφανών Εργασιών (ΠΠΑΕ), Τελική Επιμέτρηση. Λογαριασμοί-Πιστοποιήσεις. Απολογιστικές Εργασίες, Επείγουσες Πρόσθετες Εργασίες. Αναθεώρηση Τιμών.
  Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.

Λίγα λόγια για την “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ”
Η επιχείρηση « Επαγγελματική Γνώση »  δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής εξειδικευμένων γνώσεων σε στελέχη φορέων του ιδιωτικού  και δημόσιου τομέα.
Στόχος μας είναι η παροχή  εξειδικευμένης  γνώσης  έτσι ώστε οι μετέχοντες να γνωρίσουν με αμεσότητα  όλες τις κανονιστικές και λοιπές  ρυθμίσεις που ισχύουν στο γνωστικό τους αντικείμενο.
Πρωταρχικό μέλημα μας  είναι να διασφαλίζουμε την ποιότητα των παρεχομένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών με  υπευθυνότητα , σεβασμό και συνέπεια.
Οι εισηγητές μας είναι εξειδικευμένοι  επιστήμονες και διακεκριμένοι επαγγελματίες στο τομέα τους  με μεγάλη διδακτική εμπειρία.
Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου-μαθήματος  της    «Επαγγελματικής Γνώσης » οι συμμετέχοντες  είναι πάντοτε πιο καταρτισμένοι  πάνω στο γνωστικό τους αντικείμενο.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ
Τηλ.: 2107231260
Email: [email protected]
Web: www.ep-gnosi.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!