Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Επέλεξε καριέρα… Και γίνε αυτό που θέλεις! Εδώ διαλέγεις εσύ και σπουδάζεις πραγματικά!

Με τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, το Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο μπαίνει δυναμικά στον χώρο της εκπαίδευσης και επιλέγει online στρατηγικές για την προώθηση και παρουσίαση των δραστηριοτήτων του. Μέσω της χρήσης των social media και συγκεκριμένα του facebook, μοιραζόμαστε άμεσα μαζί σας τις εμπειρίες τόσων χρόνων και σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη της ευρύτερης οικογένειας του Κολλεγίου. Η οπτικοποίηση της εμπειρίας μας αλλά και της ιδιότητας μας στον χώρο της εκπαίδευσης μέσα από ένα ευρέως διαδεδομένο αλλά και ιδιαίτερο μέσο όπως το facebook, αποτελεί μια μοναδική πρόκληση για το Κολλέγιο.
Το “ΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ” και “ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ”  αποτελεί την μία και μοναδική αποστολή μας: “Nα δώσουμε στους υποψήφιους σπουδαστές τη σωστή κατεύθυνση για την επαγγελματική τους ολοκλήρωση και καταξίωση”.
Χρησιμοποιώντας ως πλατφόρμα επικοινωνίας το facebook, συνδυάζοντας ταχύτητα και αμεσότητα στην επικοινωνία,  απευθυνόμαστε σε νέους ανθρώπους που αναζητούν την σωστή λύση για την επιλογή των σπουδών τους.
Ένας διαγωνισμός που ήδη εξελίσσεται από τις 03.09 και θα συνεχίσει έως τις 17.09, έρχεται να στηρίξει τον τρόπο που το Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο αντιμετωπίζει την εκπαίδευση. Ο διαγωνισμός μας απευθύνεται σε όλους τους εν δυνάμει σπουδαστές του Κολλεγίου και δίνει βάρος, μέσω ενός εξατομικευμένου κουίζ, στο μορφωτικό επίπεδο των μελλοντικών φοιτητών. Η προσπάθεια αυτή έχει ως στόχο την καταλληλότερη προετοιμασία της ακαδημαϊκής ομάδας του Κολλεγίου απέναντι στους σπουδαστές.
Για τον λόγο αυτό, επιβραβεύουμε τους καλύτερους με βασικό σκοπό την γνωριμία τους  με το Κολλέγιο και τους εξειδικευμένους κύκλους σπουδών που προσφέρουμε από το 1990. Σπουδές και προγράμματα πιστοποιημένα από Βρετανικά Πανεπιστήμια στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, την Ψυχολογία, την Πληροφορική, την Αρχιτεκτονική, προγράμματα Μηχανικών αλλά και Μεταπτυχιακά προγράμματα.
Επισκευθείτε την σελίδα μας στο facebook και γίνετε μέλος της μεγάλης μας ακαδημαϊκής παρέας. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
https://www.facebook.com/ellinovretaniko
http://www.ellinovretaniko.gr/
Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο – Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης
Ρεθύμνου 2 (Μουσείο), 106 82, Αθήνα
Τηλ : 210-8217710, 210-8229272, Fax: 210-8215025
E-mail: [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!