Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Επιδοτήσεις διδάκτρων στους φίλους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

ΑΦΙΣΑ KAE PAOK.cdr

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε για όλους τους αθλητές και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ειδικές επιδοτήσεις διδάκτρων για σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Στο πλαίσιο της μεγάλης συνεργασίας τους και με αφορμή τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ανακοινώνουν την παροχή ειδικών επιδοτήσεων για όλους τους αθλητές και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα, η εκπαιδευτική προσφορά αφορά την προεγγραφή των ενδιαφερομένων για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου, με επιδότηση διδάκτρων 40% για σπουδές σε όλες τις ειδικότητες του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Οι ενδιαφερόμενοι, για να κάνουν χρήση της προσφοράς, θα πρέπει είτε να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, με το κέντρο εγγραφών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο 2310552406.

Μετράμε αντίστροφα, 7 ημέρες έχουν μείνει για την εκπαιδευτική προσφορά, συμπλήρωσε τη φόρμα και μπες και εσύ στην παρέα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

 
Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 Θεσ/νικη, Τ. 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!