Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – Εκδήλωση Βράβευσης Επιχειρηματιών Χαλκιδικής 2021

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - Εκδήλωση Βράβευσης Επιχειρηματιών Χαλκιδικής 2021
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – Εκδήλωση Βράβευσης Επιχειρηματιών Χαλκιδικής 2021

 

Εκδήλωση Βράβευσης Επιχειρηματιών Χαλκιδικής 2021

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

 

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, με συνεχή  και ουσιαστική παρουσία κοντά στον επαγγελματία και την επιχειρηματικότητα, αλλά και ενισχύοντας ταυτόχρονα τις σημαντικές προσπάθειες για επιστροφή στην κανονικότητα, διοργανώνει μια εκδήλωση υψηλού κύρους, στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Pomegranate, στην Νέα Ποτίδαια, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Η εκδήλωση αφορά στη βράβευση καταξιωμένων επιχειρήσεων, μέλη του Επιμελητηρίου από τους τέσσερεις τομείς δράσης του, το Εμπορικό, Μεταποιητικό, Τουριστικό, Υπηρεσιών. Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρηματίες της Χαλκιδικής. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης ΔΕΘ και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εσωτερικών, Οικονομικών, Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. 

Θα ακολουθήσει δεξίωση, με ειδικά σχεδιασμένο μενού από την ομάδα των chef του ξενοδοχείου, που θα αναδειχθούν τα εξαιρετικά προϊόντα, χορηγία των παραγωγών της Χαλκιδικής. Ιδιαίτερα εδέσματα με τυροκομικά, θαλασσινά, κρέατα, ελαιόλαδο, ποικιλία από ελιές και μέλι, ιδιαίτερα τσίπουρα, βραβευμένα κρασιά και τοπικές μπύρες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν οι καλεσμένοι στους μοναδικούς κήπους του Pomegranate. 

Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι οι δημοσιογράφοι Μαρία Σαμολαδά και Νίκος Υποφάντης.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!