Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Εργαστήριο Σεναριογραφίας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ και την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

senario_neo_a5

Ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας ΟΜΗΡΟΣ έχει την τιμή να ανακοινώσει την αποκλειστική συνεργασία του με την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος που μετουσιώνεται στο Εργαστήριο Σεναριογραφίας. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο σεμινάριο συνολικής διάρκειας 66 ωρών όπου οι καταξιωμένοι Έλληνες σεναριογράφοι Βασίλης Κεσίσογλου, Πάνος Κοκκίδης, Γιάννης Μαρούδας, Όλγα Μπακοπούλου, Έλενα Πριόβολου, Ρένα Ρίγγα, Βασίλης Σπηλιόπουλος, Νίκος Φαρούπος, Ηλίας Φλωράκης και Αλέξανδρος Κακαβάς θα μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από θεωρητικά μαθήματα και workshop συγγραφής ολοκληρωμένων σεναρίων για κάθε συμμετέχοντα.
Παράλληλα, μέσα από ειδικά MasterClasses οι διακεκριμένοι Σεναριογράφοι Παναγιώτης Ιωσηφέλης, Κώστας Καπώνης, Δημήτρης Κολιοδήμος, Μανούσος Μανουσάκης, Βασίλης Νεμέας, Γιάννης Ξανθόπουλος, Χάρης Ρώμας, Κώστας Σταματόπουλος, Ρένος Χαραλαμπίδης, Άννα Χατζησοφιά και Αλέξανδρος Κακαβάς θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, θα μιλήσουν για τις ειδικές απαιτήσεις του επαγγέλματος και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων. Μετά το τέλος του εργαστηρίου, μάλιστα, τα ολοκληρωμένα σενάρια θα υποβληθούν σε Script Editing, ενώ θα δοθεί και βεβαίωση παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εργαστήριο Σεναριογραφίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα: 210 3211228 – 210 3800811(Καθημερινά 11:00 – 19:00),  το e-mail: [email protected] ή να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ (Πανεπιστημίου 17, Σύνταγμα).
www.senariografoi.gr     www.omiros.gr
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!