Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Escape Room για την Πρόληψη του Σακχαρώδους Διαβήτη στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

 
escape-room-fb-post

Escape Room για την Πρόληψη του Σακχαρώδους Διαβήτη στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Από το Τμήμα Διαιτολογίας και τη ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη-Κάρτα Διαβήτη»

Το Τμήμα Διαιτολογίας της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και η ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη-Κάρτα Διαβήτη» συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2016 ανοιχτή δράση για την πρόληψη του Σακχαρώδους Διαβήτη, μέσα από το παιχνίδι  «Δωμάτιο Απόδρασης – Escape Room», το οποίο θα στηθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου [Σωρού 74, Μαρούσι] μεταξύ 15:30-19:00.

Το Escape Room  έχει ως στόχο την ενημέρωση των νέων με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο όσον αφορά τις αρχές της σωστής Διατροφής για την πρόληψη του Σακχαρώδους Διαβήτη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν σημαντικές πληροφορίες για τη νόσο, λύνοντας γρίφους. Μέσα από μια ιστορία μυστηρίου, καλούνται να βρουν και να αποφύγουν τις λανθασμένες ενέργειες και αποφάσεις και τελικά να αποτρέψουν την εμφάνιση του Διαβήτη. Με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, στην ουσία αναπτύσσουν τη συνεργασία, την παρατηρητικότητα, τη δημιουργική σκέψη και τη συνδυαστική λογική.

Η συμμετοχή στη δράση είναι ελεύθερη. Η είσοδος στο Escape Room θα γίνει τμηματικά σε ομάδες 3 ατόμων και διαρκεί 15’. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με την Κα Χαρούλα Κόλλια, Τ 2106199891, hkollia@mitropolitiko.edu.gr.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!