Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Εσπερίδα με θέμα «Η Θετική Ψυχολογία στη Σύγχρονη Ζωή» από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου – και συγκεκριμένα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Applied Positive Psychology and Coaching Psychology που προσφέρει σε συνεργασία με το University of East London – και η Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας σας προσκαλούν σε ανοιχτή εσπερίδα με θέμα «Η Θετική Ψυχολογία στη Σύγχρονη Ζωή», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου (17:00 – 18:30) στο κεντρικό αμφιθέατρο του campus Αμαρουσίου του κολλεγίου (Σωρού 74).
H εσπερίδα θα καλύψει τις εξής θεματικές:

  • Positive Psychology: The science that  helps you live a better life

Ομιλήτρια: Dr Jolanta Burke, Assistant Programme Leader MSc Applied Positive Psychology & Coaching Psychology, School of Psychology, University of East London.
Η συγκεκριμένη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

  • Θετικότητα: μία στάση ζωής που μαθαίνεται

Ομιλήτρια: Πασχαλιά Μυτσκίδου, Δρ. Κλινικής Ψυχολογίας, Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας, Πιστοποιημένη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια.
Η είσοδος στην εσπερίδα είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται η κράτηση θέσης έως τις 6/02:
κα Ελένη Παπαδάκη, [email protected], 210 6199891.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τον συνδυασμό της Θετικής Ψυχολογίας και Ψυχολογίας του Coaching που προσφέρεται στην Ελλάδα σε συνεργασία με Βρετανικό Πανεπιστήμιο. Το University of East London είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στο κόσμο που προσφέρει ένα τέτοιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί από πρωτοπόρους στον τομέα της Θετικής Ψυχολογίας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!