Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τις Μαθητικές Κοινότητες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης για την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων ΄΄Η Αγία Σοφία΄΄

 
Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνουν το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar!
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ. και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:30 μ.μ. όλοι μαζί θα υποστηρίξουμε το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», συγκεντρώνοντας το ποσό που θα διατεθεί για την αγορά νέου Διαγνωστικού Σταθμού – Υπερηχογράφου.
Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που επιμελούνται οι Μαθητικές Κοινότητες του σχολείου με συναισθήματα αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, έχουν δημιουργήσει Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες, Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσουν Θεατρικά και Καλλιτεχνικά δρώμενα!
Οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα έχουν την ευκαιρία, να πραγματοποιήσουν αγορές βιβλίων και δώρων σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και, επιπλέον, να συμμετέχουν στη Λαχειοφόρο Αγορά που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης με προϊόντα και υπηρεσίες ευγενικής προσφοράς των γονέων και κηδεμόνων!
Κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ και το αναψυκτικό τους στο ειδικά διαμορφωμένο Coffee Corner, να δοκιμάσουν τις γευστικές crepes και τα τραγανά popcorn!
Στη Χριστουγεννιάτικη Ταβέρνα θα σερβίρονται ξεχωριστές γευστικές προτάσεις το Σάββατο από τις 12:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. και την Κυριακή από τις 12:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.
Σας περιμένουμε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των μαθητών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, ώστε όλοι μαζί να υποστηρίξουμε την ευαισθητοποίηση των μαθητών μας σε πράξεις εθελοντισμού και ανθρωπισμού.
Πληροφορίες : Εκπαιδευτική Αναγέννηση, Χρυσανθέμων 11, Τ.Κ. 19014, Αφίδνες Αττικής, Τηλ. 22950 29840, www.anagennisi.edu.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!