Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Executive diploma in Hotel and Tourism Management

MPS_HOTEL_TOURISM_MANAGEMENT

Εξειδικεύσου στον τουρισμό και άνοιξε τα πανιά σου για την τουριστική βιομηχανία

Ζεις σε μια χώρα με ισχυρή θέση στην παγκόσμια αγορά τουρισμού, την Ελλάδα, και με προοπτικές ακόμη μεγαλύτερης ανάπτυξης, γι’ αυτό σκέψου έξυπνα και αναβάθμισε τις γνώσεις σου στον τουριστικό κλάδο με σπουδές εξειδίκευσης στο Mediterranean College.

To Executive diploma in Hotel and Tourism Management είναι το εισιτήριο που θα σε οδηγήσει απευθείας σε μια τεράστια επιλογή θέσεων εργασίας στον τουριστικό τομέα, ο οποίος ζητά δυναμικά στελέχη ικανά να ανταποκριθούν στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες αλλά και προσωπικό άλλων ειδικοτήτων που θα συνεισφέρουν στην αναβάθμιση και στην εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος.

Η τουριστική βιομηχανία, η οποία κάθε χρόνο υποδέχεται πάνω από 25 εκατομμύρια τουρίστες και αναπτύσσεται συνεχώς στον τουριστικό κλάδο, έχοντας ανάγκη από δυναμικά στελέχη.
Ελλάδα δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα

Το κλασικό τουριστικό προϊόν της Ελλάδας «Ήλιος και Θάλασσα» εμπλουτίζεται συνεχώς και πλέον η τουριστική βιομηχανία έχει στραφεί και σε πολλές άλλες μορφές τουρισμού, όπως γαστρονομικός τουρισμός, συνεδριακός, ιατρικός, θρησκευτικός τουρισμός, πολιτισμικός, τουρισμός πόλεων ακόμη και οινοτουρισμός.

Η ανάπτυξη όλων αυτών των μορφών τουρισμού είναι στην αρχή της, γεγονός που πιστοποιεί ότι τα τουριστικά επαγγέλματα είναι περιζήτητα και κερδοφόρα και ο κλάδος δημιουργεί όλο και περισσότερες ανάγκες θέσεων εργασίας.

Το Executive Diploma in Hotel and Tourism Management είναι ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης μεταπτυχιακού επιπέδου που απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού (ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, τουριστικά πρακτορεία, αεροπορικές εταιρίες, εστιατόρια, τοπική αυτοδιοίκηση κ.ά.) και επιθυμούν να καταλάβουν ανώτερες διοικητικές θέσεις ή να εξελιχθούν επαγγελματικά, αλλά δε διαθέτουν το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο στο management.
Συγκεκριμένα απευθύνεται σε:

  • Εργαζόμενους/ στελέχη χωρίς πρώτο πτυχίο, με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών.

  • Πτυχιούχους ΑΕΙ / ΤΕΙ/ Κολεγίων ανεξαρτήτως ειδικότητας, που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στα συγκεκριμένα αντικείμενα.

  • Απoφοίτους ΙΕΚ αντίστοιχων ειδικοτήτων με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών

  • Φοιτητές ΑΕΙ/ ΤΕΙ (3ου ή 4ου έτους) οικονομικών κατευθύνσεων.

  • Eλεύθερους επαγγελματίες/ επιχειρηματίες.

  • Υποψήφιους φοιτητές ΜΒΑ οι οποίοι δε διαθέτουν τα τυπικά προσόντα εισαγωγής τους στο πρόγραμμα («γεφυροποιό» πρόγραμμα – bridging course).

Οι απόφοιτοι του προγράμματος κατέχουν τις βασικές γνώσεις και έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε εργαστούν σε θέσεις, σε οποιοδήποτε τουριστικό επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούν να σταδιοδρομήσουν ως στελέχη σε τουριστικές επιχειρήσεις, σε ξενοδοχειακές μονάδες σε όλα τα τμήματα, σε επισιτιστικές μονάδες, ενώ όσοι το επιθυμούν, μπορούν να συνεχίσουν περαιτέρω σπουδές για την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος MSc in International Hospitality Management από το Πανεπιστήμιο του Derby.

Πληροφορίες:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:  Εγνατία 2-4, Κτίριο «ΒΙΕΝΝΗ», 546 26 Τ: +30 2310 287779 +30 2310 547708-808
F: +30 2312 202620

ΑΘΗΝΑ: Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, 11251 Τ: +30 210 8899600  F: +30 211 7709450
Ανοιχτή Γραμμή (χωρίς χρέωση από σταθερό): 800-11-939393
Email: [email protected]

MC

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!