Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ευρωπαϊκό Κολέγιο – Μαζί στο θέατρο : «Ο μικρός πρίγκιπας» για παιδιά 2-6 ετών.

mikros_prigkipas

Κυριακή 6 Μαρτίου, ώρα 11:00 , Αριστοτέλειο Θέατρο
Την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 11:00 το Ευρωπαϊκό Κολέγιο , πηγαίνει στο Αριστοτέλειο θέατρο και επιχειρεί τη δεύτερη κοινή δράση (Action Project 2) του VIP (Very Important Parents ) C. για γονείς παιδιά και σχολείο με τίτλο «Μαζί στο θέατρο : «Ο μικρός πρίγκιπας».
Το θέατρο αποτελεί από την ελληνική αρχαιότητα βασικό μέσο διαπαιδαγώγησης και δια βίου μάθησης των ανθρώπων. Η βίωση συναισθημάτων και αξιών μέσα από τη θεατρική αναπαράσταση, επιφέρει ουσιαστική αλλαγή στα στοιχεία που συγκροτούν τον άνθρωπο, µε αποτέλεσµα την πραγµατική πολιτιστική ανάπτυξη του ανθρώπου (κάθαρση).
Η δράση θα χωρίζεται σε δύο μέρη: Το α’ μέρος θα αφορά την παρακολούθηση της παράστασης. Το β’ μέρος περιλαμβάνει την παιδαγωγική διάσταση του έργου. Οι γονείς, τα παιδιά και οι παιδαγωγοί του σχολείου, θα συμμετέχουν με τους ηθοποιούς του έργου σε κοινό δρώμενο θεατρικού παιχνιδιού στη σκηνή του θεάτρου. Επίσης, στο τέλος θα λάβει χώρα διαγωνισμός «Καλύτερης χειροτεχνίας εμπνευσμένης από το βιβλίο του Μικρού Πρίγκηπα». Όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να κατασκευάσουν μια πρωτότυπη χειροτεχνία μαζί με τα παιδιά τους και να τη φέρουν στο θέατρο.
Στόχος της δράσης αυτής του Ευρωπαϊκού Κολεγίου είναι να ενθαρρύνει το φανταστικό παιχνίδι στη σκέψη και διάδραση γονέων και παιδιών και να εμπνεύσει την εμπιστοσύνη, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία ανάμεσά τους.
Η τιμή εισιτηρίου στη θεατρική παράσταση είναι μειωμένη στα 5 ευρώ ανά θέση, είτε είναι γονέας, είτε είναι παιδί. Η συμμετοχή στο β΄παιδαγωγικό μέρος της δράσης είναι δωρεάν.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά στο [email protected] (Ονοματεπώνυμο, Ηλικία παιδιού, Αριθμό Τηλεφώνου) ή καλέστε στο Ευρωπαϊκό Κολέγιο 2310359393.

evropaiko-kollegio-TELIKO

 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!