Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο: «De La Salle Science Festival»

 

Την Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019, και ώρα 10:30 έως 14:00, το Κολέγιο«ΔΕΛΑΣΑΛ» ανοίγει τις πόρτες του, με μια «Ημέρα Γνωριμίας» – Open Day, και καλεί το κοινό της πόλης στο Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας, με τίτλο: «De La Salle Science Festival».

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Σχολείου, να το  γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με φίλους και εκπαιδευτικούς και να περάσουν μια όμορφη μέρα, επιλέγοντας τις δράσεις που τους ενδιαφέρουν: εργαστήρια και πειράματα φυσικής, χημείας, βιολογίας και επαυξημένης πραγματικότητας, για παιδιά όλων των ηλικιών, workshops και παρουσιάσεις, σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τη ρομποτική στην εκπαίδευση, παιχνίδια απόδρασης, διαδραστικά παιχνίδια-ξεναγήσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κολεγίου κ.ά.

Όλες οι παραπάνω δράσεις θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη των παρακάτω φορέων: Α.Π.Θ.: Τμήμα Γεωλογίας, Τμήμα Φυσικής, Τμήμα Χημείας/ομάδα Reaction, ομάδα ASAT, Τμήμα Φυσικών/ομάδα PhysicsPartizani, Πανεπιστημίου Αιγαίου,ΑΒΒ, ΝOESIS, Mindtrap,Kid’sFunFactory,Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, HeHeART, Φιλεκπαιδευτικού σωματείουeduACT (επίσημος συνεργάτης του FirstLegoLeague σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία), Brickwise(επίσημος αντιπρόσωπος Legoστην Ελλάδα), ΕΠΟΜΕΑ, «Ανεμοσκορπίσματα», «Γλυκό -Αλμυρό»και βιβλιοπωλείουSUBLIME.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά, με δώρο δύοtablets, προσφορά από τα καταστήματα MLS καιτην εταιρίαEuronics. Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς θα πραγματοποιηθεί στις 13:45, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», ενώ μέρος των εσόδων της θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Θα λειτουργεί, επίσης, καφέ και αναψυκτήριο στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου, που θα προσφέρουν στιγμές ανάπαυσης και χαλάρωσης στους παρευρισκόμενους.

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!