Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Γεύμα αγάπης για οικονομικά αδύναμους Θεσσαλονικείς!

Pic1

Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και συγκεκριμένα ο Τομέας Επισιτισμού, στο πλαίσιο των δράσεων εθελοντισμού και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στις 16 Οκτωβρίου, πραγματοποίησαν γεύμα αγάπης για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.
Πιο συγκεκριμένα, οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, υπό την καθοδήγηση των καταξιωμένων καθηγητών τους, ετοίμασαν 115 μερίδες φαγητού, τις οποίες και μοίρασαν στο συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγ. Μαρίνας, στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Για ακόμα μια φορά, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δείχνει την έμπρακτη υποστήριξη του, στο φιλανθρωπικό έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ενισχύοντας το θεάρεστο φιλανθρωπικό έργο, που παράγει καθημερινά ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος και η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, συνεχώς διοργανώνει και συμμετέχει σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, προκειμένου να μεταβιβάσει στους σπουδαστές του τις αξίες του εθελοντισμού και της ανθρωπιάς. 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Pic2

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!