Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΓΟΝΕΩΝ CAFE : “Αδέλφια χωρίς Ανταγωνισμό: Από τη Θεωρία στην Πράξη”

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στις 5.00 μ.μ. διοργανώνεται Γονέων Café στη Σχολή Χατζήβεη (Αδάνων 17, Νέα Φιλαδέλφεια, Τηλ.:2102511371)

Τα Γονέων Café είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Χατζήβεη, και αφορούν γονείς με στόχο την ενημέρωση, τον προβληματισμό και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.

Πρόκειται για μια ανοικτή σειρά συναντήσεων με συμμετοχικό και χαλαρό χαρακτήρα, όπου οι γονείς έρχονται σε επαφή με ειδικούς από ένα ευρύ φάσμα τομέων, αναζητώντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παιδιά τους.

Αυτό το Γονέων Café προσεγγίζει το επίμαχο ζήτημα της σχέσης ανάμεσα στα αδέλφια και έχει θέμα:

“Αδέλφια χωρίς Ανταγωνισμό: Από τη Θεωρία στην Πράξη “

με ομιλήτρια την ψυχολόγο Μηλιωρίτσα Σοφιάνα.

Λίγα Λόγια για τη Συνάντηση

Υπάρχουν αδελφικές σχέσεις χωρίς ανταγωνισμό; Τι είναι αυτό που πυροδοτεί τα έντονα συναισθήματα ανάμεσα στα αδέλφια; Μπορεί η γονεϊκότητα που ασκώ να δυναμιτίζει τη σχέση τους άθελά μου; Στη συνάντησή μας θα απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα-μέσα από τον φακό της Ανθρωπιστικής Ψυχολογίας-και επιπλέον θα συζητήσουμε για το πώς «αναγνωρίζουμε» τα αρνητικά συναισθήματα μεταξύ των αδελφών, πώς  τα παιδιά  μπορούν να διοχετεύουν τα συναισθήματα αυτά με πιο δημιουργικούς τρόπους και γιατί χρειάζεται να αποφεύγουμε τις συγκρίσεις.

Βιογραφικό Ομιλήτριας

Η ομιλήτρια Μηλιωρίτσα Σοφιάνα έχει σπουδάσει Επικοινωνία (BA) και Συμβουλευτική /Κλινική Ψυχολογία (MA, PG. Dip) με γνώμονα την  Προσωποκεντρική Προσέγγιση. Ειδικεύεται στην ατομική θεραπεία και στη θεραπεία ζεύγους. Παράλληλα πραγματοποιεί  εκπαιδεύσεις Γονέων (Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα Th. Gordon και Αδέλφια χωρίς Ανταγωνισμό).

“Νιώθω βαθιά δεσμευμένη στο επάγγελμα που ασκώ και σκοπός μου είναι να προσφέρω μια ασφαλή θεραπευτική σχέση με αποδοχή, εν συναίσθηση και αυθεντικότητα. “

Η είσοδος στο Γονέων Café είναι ελεύθερη με ψηφιακή δήλωση συμμετοχής εδώ έως την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.

Για τα παιδιά, και εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα από γονείς να τα αφήσουν σε κάποιον, κατά τη διάρκεια του Γονέων Cafe θα υπάρχει φύλαξη. Τα  παιδιά που θα παραμείνουν στη φύλαξη χρειάζεται να δηλωθούν στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής του Γονέων Cafe.   

Facebook Event

Δήλωση Συμμετοχής

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!